آموزش تعمیر ، آموزش کامپیوتر ، آموزش نرم افزار ، آموزش ساخت ، آموزش و پرورش ، آموزش حسابداری ، آموزش الکترونیکی ، آموزش تجارت ، آموزش برنامه نویسی ، آموزش علوم ، آموزش دروس ، آموزش فوتبال ، آموزش مجازی ، آموزش تصویری ، آموزش رایگان ، آموزش وبلاگ نویسی ، آموزش سخت افزار ، آموزش رجیستری ، آموزش زبان انگلیسی ، آموزش ویندوز ، آموزش داس ، آموزش اینترنت ، آموزش ورد ، آموزش آفیس ، آموزش پاورپوینت ، آموزش دروس ، آموزش ریاضی ، آموزش الکترونیک ، آموزش الگوریتم ، آموزش ساخت لینک باکس ، آموزش شطرنج ، آموزش فتوشاپ ، آموزش جغرافیا ، آموزش فیزیک ، آموزش شیمی ، آموزش علوم ، آموزش هک ، آموزش فلش ، آموزش فلاش ، آموزش عربی ، آموزش طراحی صفحات وب ، آموزش شعبده بازی ، آموزش اتوکد ، آموزش ساخت بنر، آموزش آرایش ، آموزش تغییر چهره ، آموزش گریم ، آموزش راه دور ، آموزش رباتیک ، آموزش راهنمایی ، آموزش پی دی اف ، آموزش اسکی ، آموزش تصویری ، آموزش چت ، آموزش مجازی ، آموزش هنرهای تجسمی ، آموزش دکوراسیون ، آموزش معماری ، آموزش اچ تی ام ال ، آموزش ویندوز ، آموزش آنلاین ، آموزش آشپزی ، آموزش شنا
گل نیکولاس آنلکا به استون ویلا به عنوان گل برتر ماه فوریه انتخاب شد
به نظر می رسد چلسی نیز مانند چند باشگاه انگلیسی دیگر بدنبال جذب دیوید ترزگه می باشد
« نگرش جدید به فرایند ارزشیابی پیشرفت تحصیلی»
· واژهی ارزشیابی به معنای یافتن ارزش هاست یافتن آن چه در فرایند بلند مدت آموزش و پرورش حاصل میشود.امروزه اعتقاد براین است که آموزش و ارزشیابی دو فرایند در هم تنیده اند، زیرا سنجش و ارزشیابی معتبر دانش آموز را بر می انگیزد تا بیاموزد که چگونه یاد بگیرد. در چنین رویکردی، یاد گیرنده تبدیل به فردی فعال و محقق و انعطاف پذیر می شود و دایم از تدریس بهره می گیرد.
· در حالی که نتیجهی ارزشیابی تحصیلی موجود معطوف به آزمونهای نهایی و نمره است و در یک عدد خلاصه می شود و همین عدد ملاک می شود برای تصمیم گیری در مورد دانش آموز معلم و خانواده و برنامهی آموزشی؛ در نتیجه فرایند یاددهی- یادگیری تحت الشعاع و در خدمت همین ارزشیابی و آزمون و نمره قرار گرفته است.
· اما نگاه منطقی و اصولی به ارزبشیابی این است که ارزشیابی باید در خدمت آموزش و تربیت باشد و هدف از آن اصلاح و بهبود جریان یادگیری( یاددهی- یادگیری) باشد و در نتیجهی آن به جای تأکید بر محفوظات و انباشت ذهنی، به یادگیری عمیق و ماندگار صورت گیرد و تقویت روحیهی مطالعه و پژوهش، پویایی والدین نسبت به پیشرفت فرزندان، جلوگیری از صدمات روحی و روانی و استرس و اضطراب های روانی، کاهش رقابت های ناسالم، اصلاح قضاوت ها، کسب مهارت های گروهی و غیر کلامی و تقویت اندیشه از نتایج مثبت رویکرد جدید و نگرش منطقی واصولی و علمی به ارزشیابی می باشد.
· اگر بپذیریم که فارغ التحصیل یک نظام آموزشی باید توانایی های زیر را داشته باشد باید با عزمی راسخ و عمومی نسبت به ایجاد این رویکرد و مثبت اهتمام بورزیم:
· توانایی و دانایی لازم در انتخاب شیوهی برخورد با مسائل که حل آنها نیاز به تفکر و گذشت زمان دارد.
· مهارت کار در گروه های اجتماعی
· توانایی برقراری ارتباط مناسب
· روحیهی ارج گذاری به ارزش های والای اجتماعی، انسانی و فرهنگی و دینی
· و در یک کلام:« آموختن برای زیستن ؛ برای در جمع زیستن و برای بهتر زیستن»
· ارزشیابی اصولی، ارزش و اهمیتی بیشتر از موفقیت در جلسات امتحان دارد زیرا زندگی گروهی فرد را اصل قرار می دهد و افراد را به یک فراگیر مادام العمر تبدیل می کند. هدف از این نوع ارزشیابی، خدمت به آموزش است نه در کمین نشستن برای غافلگیر کردن دانش آموز.
· اما ارزشیابی سنّتی منحصراً به سنجش دانش آموز متوسلّ می شود و به دانش آموز فرصت ارزشیابی خود و دریافت بازخوردهای مؤثر از معلم داده نمی شود.
· ارزشیابی مستمر:
· با توجه به اینکه ارزشیابی مستمر نوعی نگرش مثبت در فرایند ارزشیابی منطقی و در خدمت آموزش و تربیت است، لازم است نکاتی را یادآوری کنیم:
- ارزشیابی مستمر، پویا و گسترده است.
- اطلاعات و اسناد معتبری به معلم دهد تا بر اساس آن اطلاعات بتواند، مرحلهی بعدی تدریس خود را طراحی کند.
- تفاوت های فردی دانش آموزان را می پذیرد و به قابلیت های رشد هر یک اعتقاد دارد.
- دانش آموزان را در فرایند یادگیری خود سهیم می سازد و توان خود را ارزیابی را در آنان تقویت می کند.
- ارزشیابی مستمر درجهت بهبود آموخته های آنان و نیز برداشتن قدم بعدی در آموزش به کارگرفته می شود نه در رتبه بندی.
- درست است که نتایج آموزش برای معلمان و برنامه ریزان بسیار اهمیت دارد ولی مهم تراین است که به تفاوت های فردی کودکان احترام گذاشته شود و معلمان بپذیرند که کودکان متفاوت اند.
- آن چه باعث می شود یک ارزشیابی مستمر، رشد دهنده و سازنده شود، عملکرد و کاربرد نتایج آن است نه تعداد دفعاتی که انجام می شود.
- هنگامی که قرار است دانش آموزان را در یک فعالیت عملی مثل انجام یک آزمایش، ارزشیابی کنید، ابتدا خودتان آن فعالیت را هر چند ساده باشد انجام دهید، فهرست انتظارتان از دانش آموزان را آگاهانه تنظیم کنید.
· چند توصیه در مورد روش ها:
- ارزشیابی پوشه ای از بهترین شیوه های ارزشیابی مستمر، پویا و سازنده است که معلم ، والدین و دانش آموز اطلاعات کافی از میزان پیشرفت فراگیران به دست می آورند.
- ارزشیابی پوشه ای به معلم این آرامش خاطر را می دهد که هر زمان در قضاوت دچار شک و تردید شود، با مراجعه به پوشه می تواند در مورد قضاوت خود اطمینان حاصل کند.
- ارزشیابی پوشه ای به دانش آموز تقویت اعتماد به نفس می دهد زیرا به جای آنکه مرتباً به آن ها گوشزد شود چه چیزهایی را نمی دانند، می توانند به یاد بیاورند چه چیزهایی را می دانند.
- یکی از امتیازات مهم ارزشیابی پوشه ای این است که دانش آموز با اندیشیدن در باره نمونه ی کارهای خود،« خود ارزیابی» را می آموزد و این مهارتی است که برای پیشرفت یادگیری بسیار ضروری است.
- بدنهی اصلی آزمون عملکردی فعالیتی است که معلم طراحی می کند تا دانش آموز در آن درگیر شود یا ممکن است دانش آموز را با مشکلی مواجه کند و از او بخواهد که راه حلی ارائه کند.
- سنجش عملکرد دانش آموز از طریق درگیر کردن او در فعالیت های عملی کوتاه یا بلند مدت، دانش آموز را به یک « فراگیر فعال» تبدیل می کند و رغبت و انگیزهی لازم برای مشارکت در فرایند یادگیری را در او افزایش می دهد.
- بعضی از علمای آموزشی معتقدند که در سنجش وارزشیابی عملکرد دانش آموز باید تقاوت های فردی در نظر گرفته شود و دانش آموزان با یکدیگر مقایسه نشوند. آنان معتقدند که در هنگام قضاوت توجه به تلاش دانش آموز حداقل به اندازهی توجه به نتیجهی کار او مهم است.