salam be tamami dostan !
cs berizin bian Cs hal konim........
1-این ip های cs که من add دارم
2- اینم nicke name منه ....
ایجاد یک پایگاه داده در ویژوال بیسیک 6 در عرض چند ثانیه
یکی از قابلیت های ویژوال بیسیک 6 که اکنون در مدارس ایران تدریس می شود این است که میتواند یک برنامه بانک اطلاعاتی مانند برنامه دفترچه تلفن را در عرض چند ثانیه ایجاد نماید . مساله جالب آن است که در این کار هیچ نیازی به برنامه نویسی توسط کاربر نیست و برنامه خود به خود توسط ویژوال نوشته خواهد شد و کاربر را از پیچیدگی طراحی اینگونه برنامه ها خلاص می کند . این برنامه می تواند اطلاعات را از کاربر بگیرد و در یک پایگاه داده ذخیره کند و هرگاه که خواستیم آن را به ما نشان بدهد.
ایجاد برنامه دفترچه تلفن با ویژوال بیسیک 6 در 40 ثانیه :
مراحل انجام کار :
1- وارد محیط برنامه نویسی ویژوال بیسیک 6 می شویم .
2- از منوی Add-Ins گزینه Visual Data Manager را انتخاب می کنیم و در پنجره باز شده از منوی File گزینه New وسپس Microsoft Access و بعد Version 7.0 MDB را انتخاب کرده و نام و محل پایگاه داده را تعیین می کنیم و Save را انتخاب می کنیم (فایل پایگاه داده محلی است که اطلاعات در آنجا نگهداری خواهد شد ).
3- حال در پنجره سمت چپ ؛ راست کلیک کرده گزینه New table را انتخاب می کنیم و نام جدول حاوی اطلاعات را در قسمت Table Name تعیین می کنیم مثلا Tel و با انتخاب Add field در قسمت Name نام فیلد را می نویسیم وبا زدن OK نام فیلد بعدی را وارد می کنیم مثلا برای فیلد اول کلمه Name برای فیلد دوم کلمه Family و برای فیلد سوم کلمه Tel را می نویسیم و در پایان با انتخاب Close خارج می شویم و گزینه Build the Table را انتخاب میکنیم تا جدول ساخته شود.
4- حال از منوی Utility گزینه Data Form Designer را انتخاب می کنیم و در پنجره باز شده به ترتیب نام فرم یرنامه مثلا Tel Book را وارد می کنیم و سپس در زیر آن با باز کردن منوی کرکره ای نام جدول را که ساخته ایم انتخاب کرده و با کلیک روی << آنها را برمی گزینیم حال با کلیک روی گزینه Build The Form برنامه بطور اتو ماتیک کد نویسی می شود و آماده استفاده است .
5- از برنامه Visual Data Manager خارج می شویم ولی قبل از اجرای برنامه باید نکات زیر را رعایت کنیم اول: چون برنامه ایجاد شده در یک فرم جدید کد نویسی شده باید فرم قبلی را با راست کلیک روی آن و گزینه Remove form1 حذف کنیم و از منوی Project گزینه Project Properties را انتخاب کرده و از قسمت Startup فرم جدید را برای شروع اجرای برنامه در نظر بگیریم . دوم : باید پس از اجرای برنامه برای ورود اطلاعات جدید اول گزینه Add را در برنامه انتخاب کنیم و پس از ورود اطلاعات جدید گزینه Update را می زنیم تا اطلاعات در پایگاه داده ثبت شود .
موفق باشید (وداعی)
سی گیت اولین حافظه SSD (نسل جدید هارد درایو) 2TB خود را سال آینده به بازار IT معرفی خواهد کرد.
بیل واتکینس (Bill Watkins) مدیر عامل کمپانی سی گیت(Seagate)، با بیان این مطلب افزود: اولین سری از محصولات SSD کمپانی بر روی فعالیت هایی که نیاز به حافظه ی سریع دارد و همچنین توانایی پرداخت هزینه های بیشتر درایوهای گران قیمت را دارند هدف گذاری خواهد شد.
وی در مصاحبه ای اینطور بیان کرد که Seagate در حال حاضر هیچ برنامه ای برای عرضه درایوهای SSD به بازار ندارد چرا که قیمت بالای این محصول مصرف کنندگان را از خرید آن منصرف خواهد کرد.
بنابراین گزارش، تاریخ عرضه این محصول به بازار و همچنین قیمت هارد درایوهای SSD، 2TB مشخص نیست اما کمپانی Seagate اکنون در حالیکه هیچ رقابتی بین هارد درایوها و SSDها وجود ندارد، به جایگزینی هارد درایو با SSD در دراز مدت می اندیشد.
طبق تحقیقات انجام گرفته از سوی واحد تحقیق و توسعه شرکت سازگار ارقام، SSD ها هنوز دارای قیمت رقابتی نیست، با توجه به این موضوع که بازار محصولات حافظه بر پایه هزینه هر گیگابایت کنترل می شود و با وجود اینکه SSDها مزایایی همچون ذخیره ی انرژی را فراهم می آورد، در چند سال آینده در لپ تاپ ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
کمپانی Seagate اعلام کرده است که چنانچه هزینه هر گیگابایت به میزان 10 Cent کاهش یابد، روی حافظه SSD برای ارائه به مصرف کنندگان تمرکز خواهد داشت.
SSD ها اطلاعات را 10 بار سریع تر از هارد درایو ها انتقال می دهد اما اطلاعات باید سرانجام به یک حافظه ی بزرگتر و قابل اطمینان تر انتقال داده شود. درایو SSDهمچنینن برای مراکز اطلاعاتی که به دنبال کاهش مصرف انرژی و هزینه ها هستند، بسیار مفید است.
هنوز زمان زیادی از عرضهی ویندوز ویستا توسط microsoft نگذشته و هنوز استفاده از اون، خیلی بین کاربران جا نیفتاده که مایکروسافت اعلام کرد، سیستمعامل ویندوز بعدی اونها، سه سال دیگه به بازار میاد. این خبر در حالی توسط منابع غیررسمی مایکروسافت اعلام شده که هنوز خیلی از کاربران مهاجرت از ویندوز XP به ویستا رو زود میدونن و منتظر گذشت زمان بیشتر برای سازگار شدن هرچه بیشتر نرمافزارهای فعلی با ویندوز ویستا هستند.
Chris Flores، یکی از بلاگرهای مایکروسافت، تو آخرین پست خودش که از اینجا میتونین بخونین درباره اینکه ویندوز 7 ، نامی که از طرف مایکروسافت برای این ویندوز جدید انتخاب شده، چیه، گفته:
باید بگم که ما رو یه محصول جدید داریم کار میکنیم که همونطور که میدونین ویندوز 7 نامیده میشه و یه جمعبندی از ویستا SP1 و ویندوز سرور 2008هستش و قراره تو دو نسخه کلاینت و سرور ارائه بشه. برخلاف صحبتهایی که میشه، این ویندوز یه سیستمعامل کاملاً متفاوت نیست و ما از هستهی ویستا برای این ویندوز استفاده کردیم و در واقع اونو بهینه کردیم و بنابراین، برنامههایی که با ویستا سازگاری دارند با این ویندوز هم کار میکنند، ضمناً سختافزاری که برای ویستا توصیه کردیم، برای این ویندوز هم درنظر گرفتیم.
چند وقت قبل از این جریان، بیل گیتس تو مصاحبههای جداگانهای درباره محصول جدید مایکروسافت صحبت کرد:
ما داریم به شدت روی نسخهی بعدی ویندوز، که اسمش رو ویندوز 7 گذاشتیم، کار میکنیم و باید بگم راجع به اتفاقی که درحال افتادنه به شدت هیجان دارم. توانایی مصرف پایینتر (باتری لپتاپها)،مصرف کمتر حافظه، کارایی بیشتر و امکانات ارتباطات خیلی بیشتر با موبایلها در کنار اینکه احتمالاً بهترین سیستمعامل مخصوص بازی رو خواهید دید.
مایکروسافت خیلی تلاش میکنه که خبرهای زیادی رو راجع به این پروژه بروز نده. اما تو معدود نمایشهایی که از نسخههای اولیه این محصول ارائه شده، قابلیت پردازش صفحه لمسی که مایکروسافت با محصول Microsoft Surface معرفی کرد، در این ویندوز پیادهسازی شده. اگر یادتون باشه، Surface، یه کامپیوتر رومیزی صفحه بزرگ بود که مدتی بعد از ارائهی iPhone توسط Macintosh معرفی شد و سازندگان Apple رو تقریباً شست گذاشت کنار! ویدیویی از این قابلیت فوقالعاده ویندوز 7 رو میتونین تو لینک زیر ببینید که مربوط به هفتهی دوم خردادماهه و اولین نمایش اینترنتی از ویندوز 7 محسوب میشه. (فقط خواهش میکنم بعد از دیدن این ویدیو، خودتون رو کنترل کنید!)
گفته میشه این ویندوز از دو کارت گرافیک استفاده همزمان میکنه (حالا نمیدونم مجبوره یا کلاً علاقهمنده که استفاده همزمان کنه!)،نسخههای جدید Windows Media Center، Word، Paint و ماشین حساب رو داره و گجتهایی رو برای استفاده در داخل Windows Explorer معرفی کرده و از همه جالبتر اینکه زمان نصبش 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
امکان جدید دیگهای هم که به این ویندوز اضافه شده، امکان تعریف هارددیسکهای مجازی در داخل ویندوزه که به کاربر اجازه میده بخشی از حافظهی جانبی سیستمش رو در مواقع لزوم Unmount کنه و حتی اونو روی یه کامپیوتر دیگه مورد استفاده قرار بده. این به اون معنیه که شما میتونین یه دیسک سخت رو روی یه نسخه DVD یا احتمالاً Blueray اینور اونور ببرین بدون اینکه نگران هیچ مسالهای بابت امنیت، ایمنی و امن بودن داشته باشید!
تمام اینها، یه دو سه سالی طول میکشن تا حقیقتشون آشکار شود! باید ببینیم چقدر از این مسائل واقعیت دارند…
* بد نیست بدونین که ویندوز 7 تا قبل از این، با نامهای Viennaو BlackComb معرفی میشد. بنابراین اگر جایی یکی از این اسمها رو شنیدین یادتون باشه که همون ویندوز 7 هستند.
نتایج تحقیقات موسسه یوروبارومتر نشان می دهد که 64 درصد از شهروندان اروپایی نگران نقض حریم خصوصی و فاش شدن اطلاعات شخصی خود در دنیای الکترونیک هستند.
موسسه یوروبارومتر در تحقیقاتی که به منظور ارزیابی حفاظت از اطلاعات در اتحادیه اروپا انجام داد مشخص کرد که 64 درصد از شهروندان اروپایی نگران حریم خصوصی و اطلاعات شخصی خود هستند.
این چهارمین بار است که یوروبارومتر از سال 1991 تاکنون به منظور بررسی میزان تضمین حریم خصوصی شهروندان و شرکتهای اروپایی این تحقیق را انجام می دهد.
در این دوره تحقیقات که از آغاز سال 2008 و با مصاحبه از 27 هزار شهروند از 27 کشور عضو اتحادیه اروپا و 4 هزار و 835 شرکت انجام شد نشان داد که به طور متوسط 64 درصد از شهروندان این 27 کشور در خصوص افشای اطلاعات شخصی خود نگرانند.
این تحقیقات عناصر مثبتی هم نشان می داد برای مثال بیش از 80 درصد از شهروندان می دانند که در اینترنت با نوعی خطر مواجه هستند و بنابراین باید در انتقال اطلاعات شخصی خود احتیاط کنند که از این تعداد بیش از 40 درصد می دانند که فناوریهایی برای دفاع در مقابل این حملات وجود دارد و یک چهارم این افراد به این فناوریها مراجعه می کنند.
براساس گزارش وب نیوز، نتایج منفی این تحقیق نشان می دهد که بیش از نیمی از شهروندان باور ندارند که حفاظتهایی که برای اطلاعات آنها عرضه می شوند کافی باشد و به طور متوسط، بیش از یک سوم نمی دانند که یک شهروند از حق جبران خسارات ناشی از سوء استفاده از اطلاعات شخصی خود برخوردار است.
همچنین نیمی از اروپاییها نمی دانند که حق دارند به اطلاعات شخصی اشخاص ثالث دسترسی یابند و یک شهروند روی 6 نفر (17 درصد) می داند که نمی تواند اطلاعات را به کشورهای خارج از اتحادیه اروپا انتقال دهد و در صورت این کار از سطح حفاظت اطلاعات بهره مند نمی شود