1-مساله مسیریابی خودرو
در این مساله مجموعه ای از مشتری ها با یک تقاضای مشخص برای هر مشتری که بطور جغرافیایی پخش شده اند باید بوسیله یک ناوگان از خودروها که در یک پایانه مرکزی قرار دارند هرکدام با ظرفیت مربوط به آن خودرو سرویس دهی شوند بطوریکه تابعی از پخش کالاها را کمینه نمایند که این تابع می تواند کمینه کردن هزینه ثابت یا متغیر مسیر و یا تعداد خودروهای لازم و یا غیره باشد.
2-الگوریتم های ژنتیک
این الگوریتم ها از نظریه تکامل تدریجی داروین نتیجه شده اند و برای حل مسائل بهینه سازی ترکیبی بکار می روند. بدین ترتیب که هر جواب مساله را با یک رشته یا کروموزوم نمایش داده و با معیار برازندگی خاصی با شروع از یک جمعیت از جوابهای اولیه و اعمال عملگرهای تقاطع و جهش و برخی معیارهای انتخاب جمعیت جدیدی از فرزندان می سازند. و بعد از ارزیابی جمعیت فرزندان جمعیت جدید را تشکیل داده و روند را تا رسیدن به یک معیار توقف ادامه می دهند.
3-بهینه سازی مورچگان
دراین متاهیوریستیک یک کلنی از مورچه های مصنوعی در یافتن جوابهای خوب برای مسائل سخت بهینه سازی گسسته با هم مشارکت می کنند. همکاری کلید طراحی اجزاء الگوریتم های بهینه سازی مورچگان است.
4-شبیه سازی حرارتیشبیه سازی حرارتی یک روش احتمالی است و از مفهوم فیزیکی حرارت دادن جامدات ایده گرفته شده است : اگر یک فلز را تا دمای خیلی بالایی گرم کنیم و بگذاریم به آرامی سرد شود این فلز در پایین ترین سطح انرژی خود قرار می گیرد. که در مسائل بهینه سازی ترکیبی می توان حالت فلز را با جواب شدنی متناظر کرد واز هزینه به عنوان انرژی استفاده نمود. در این حالت پایین ترین سطح انرژی معادل جواب بهینه خواهد بود.
جستجوی ممنوع(TS) متا هیوریستیکی است که فضای جوابها را با حرکت از جواب فعلی s به بهترین جواب همسایگی N(s) در هر تکرار بازیابی می کند، حتی اگر تابع هدف بدتر شود. در این روش برای جلوگیری از برگشتن به جوابهایی که اخیرا ملاقات شده اند یک لیست تابو که به صورت حافظه کوتاه مدت از جواب های ملاقات شده عمل می کند، پیاده سازی می شود.
5-جستجوی ممنوع
جلالدین محمد بلخی ملقب به مولوی که در قرن 13 در کودکی با پدرش از بلخ افغانستان به قونیه ترکیه رفته و در آنجا توطن نموده است دیوان شمس تبریزی و مثنوی خود را به فارسی نوشته است. در عین حال در دیوانیکه از وی در قونیه بیادگار مانده است اشعار ملمعات فارسی ترکی و چند شعر ترکی نیز دیده می شود که متاسفانه در چابهای ایرانی سهواً یا عمداً از قلم افتاده است. در اینجا نمونه ای از ملمعات و اشعار ترکی ویرا نقل می کنیم
دانی که من بعالم یالقوز سنی سور من
چون در برم نیائی اندر غمت اولر من
من یار باوفایم بر من جفا قیلیر سن
گر تو مرا نخواهی من خود سنی تیلر من (میخواهم)
رویی چو ماه داری من شاددل از آنم
از آن شکر لبانت بیر اویکی نن تیلرمن
روزی نشست خواهم یاقوز سنین قاتیندا
هم سن چاخر ایچر سن هم من قوپوز چالار من
ماهی چو شمس تبریز غیبت نمود گفتند
از دیگری نپرسید من سویلرم آرارمن
و چند نمونه ترکی :
گله سن بوندا سنه من غرضیم یوخ اشیدورسن
قالاسان آندا یاووزدور یالونوز قاندا قالیرسن
چلبی در هامو دیرلیک چالا با گل نه گزرسن
چلبی قولارین ایستر چلبی ئی نه سانورسن
نه اغوز دورنه اغوز دور چالاب آغزیندا قیغیرماخ
قولاغون آچ قولاغون آچ بولاکیم آندادولارسن
منبع : آذربایجان ادبیات تاریخینه بیر باخیش، پورفسور دکتر جواد هیئت
جلد(1)
اسسون وارسا ای غافل...
اسسون وارسا ای غافل
آلدانما غیل زنهار سن مالا
شول نسنه یه که سن قویوب
گئدرسن اول گئرو قالا
ــــــــــــــــــــــــــــــ
سن زحمتینی گوره سن
دوره سن دونیا مالینی
آنلار قالیرلار خرج ائدوپ
آنمیالارزهی بلا
-------------------
سنی اونودور دوستلارین
اوغلون قیزین عورتلرین
اول مالینی اوله شلر
حساب ائدیب قیلدان قیلا
---------------
قیلمایالار سنه وفا
بونلار بای اولار سن گدا
سنسن ایچین وئرمه یه لر
بیر پارا ائتمک یوقسولا
--------------
بیر دملیغه آغلاشالار
آندان واروپ باغلاشالار
سنی چوقورا گوموشوب
تئز دونه لر گوله گوله
--------
اول کیم گئدر اوزاق یولا
گرک آزیق آلا بیله
آلمازوسا یولدا قالا
ارمیه هرگز منزله
-------------
وئردی سنه مالی چلب
تا خیره قیلاسان سبب
خیر ائیله ده قیل حق طلب
وئرمه دن اول مالین یئله
ادامه دارد...............................
به اطلاع شما عزیزان می رساند که یکی از دوستانمان هم وبلاگی برای ارائه پسورد با عنوان انقلاب سوم باز کرده است. تا انجا که من دیدم تقریبا همه پسوردهای این وبلاگ مفیدند. ولی
بگویم ما حق داریم از وبلاگ ایشان کپی کنیم تا شما مطمئن تر از پسوردها استفاده نمایید. برای این دوستمان هم آرزوی موفقیت داریم. و من فعلا هیچ قضاوتی در مورد ادعای ایشان ندارم
ولی برای نشان دادن حسن نیتم وبلاگ ایشان را معرفی می کنم.
بو یولداشیمیز ادعا ایلیی کی دهکده وبلاگینین صاحابی دی. باش وورماقیز یاخجی دی. اما دییم کی اونون دا پسوردلارین بوردا کپی ادجاییق. اورا گدمک اوچون بورا کلیک ادین.
Azerbaijani Turkish, is the official language of the Republic of Azerbaijan. It is called Az?rbaycan dili in Azerbaijani. Iranian Azerbaijanis often call it Türki.
Some dialects of the language are spoken in many parts of Iran, most notably in Iranian Azerbaijan, where it is the most dominant language and a lingua franca.[3] Iran is home to the majority of Azeri speakers in the world. The language is also spoken in Russia"s Republic of Dagestan, south-eastern Georgia, northern Iraq, and eastern Turkey.Estimates of the CIA factbook gives the number of speakers around 25 million.[4] It is a Turkic language of the Oghuz branch, closely related to Turkish and also historically influenced by Persian and Arabic.
In addition, Azerbaijani is mutually intelligible with other Oghuz languages, which include the Turkish language as it is spoken in Turkey, the Caucasus, Cyprus, the Balkans, Iraq, Syria, and Western Europe, as well as the Turkmen language.
منبع ویکی پدیا
عزیزانی که دنبال پسوردهای دانشگاهی برای دانلود مقاله و کتاب و پایان نامه هستند به قسمت نظرات لینک دانلود کتاب همین وبلاگ مراجعه نمایند. این نظرات به اسم خودم وارد شده اند.
http://nejoom.persianblog.ir/post/44/