|
کسانی که دنبال پسوردهای دانشگاهی هستند به قسمت نظرات مراجعه نمایند.
عزیزانی که دنبال کتاب باشند میتوانند برخی از کتابهای مورد نیاز خود را در پایگاههایی مثل نت لایبرری که لینک های مورد نظر در سایت پایگاههای اطلاعاتی آمده است بصورت آنلاین مطالعه نمایند و برخی را نیز می توانند از جی استور بگیرند. ولی چند سایت روسی هم هستند که کتاب رایگان می دهند.
از جمله روی اعداد زیر کلیک نمایید:
برخی دیگر را نیز با توجه به رشته تان از پایگاههای اطلاعاتی مربوطه می توانید بگیرید.
اما نحوه استفاده از سایت 1 این است که بعد از جستجوی مربوطه می توانید کتابهایی را که جلوی آنها عبرت File copy نوشته شده را دانلود نمایید برای اینکار روی عبارت File copy کنار کتاب مورد نظرتان کلیک نمایید.
در مورد سایت 2 موضوع مر بوطه را انتخاب نموده (با کلیک روی آن) و سپس از بین لیست کتاب را انتخاب و روی آن کلیک نمایید . بعد از 28 ثانیه وقتی عبارت Ready را دیدید با کلیک روی لینک پایین صفحه که عنوان کتاب است آن را دانلود نمایید.
ضمنا این دو سایت روسی بوده و از فایل های djvu استفاده می کنند و بندرت از pdf استفاده می نمایند. پس حتما باید djvu داشته باشید تا آنها را بخوانید
هفتهای که گذشت بسیار هفته شلوغ و پرکاری بود. از روزهای آغازین هفته سخت مشغول آمادهسازی مطالب مورد نیاز جهت ارائه مقاله ارسالی خود به چهاردهمین کنفرانس بینالمللی مهندسی مکانیک که در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، بودم. مقاله من با عنوان پسماندهای فضایی بسیار مورد توجه حضار قرار گرفت و پرسش و پاسخی بسیار طولانی منجر به چند قرار کاری برای آینده شد. در ادامه خلاصه این مقاله آورده شده است.
همه ساله در حدود 20،000 تن اجرام طبیعی و غیر طبیعی شامل غبار بین سیارهای، شهابسنگها و برخی دستساختههای بشر که به واسطه مأموریتهای فضایی در مدار قرار گرفتهاند از محدودة مدارهای کم ارتفاع به سمت زمین فرو میافتند. به قسمتی از دستساختههای بشر که در مدار زمین قرار دارند ولی مأموریتشان به پایان رسیده، پسماندهای فضایی میگویند. با افزایش چشمگیر فعالیتهای فضایی، حجم پسماندها بیشتر شده و تخمین زده میشود که در حال حاضر حدود 330 میلیون قطعه پسماند با ابعاد مختلف در مدارهای مختلف زمین سرگردان باشند.
دو شب پیش (شنبه 30 اردیبهشت 1385) نیز از برنامه تلویزیونی آسمان شب دعوت شده بودم تا در مورد مهندسی هوافضا صحبت کنم. همه چیز خیلی خوب پیش رفت ولی واقعاْ قرار گرفتن در مقابل دوربینی که پخش زنده دارد کار بسیار دشواری است. در همینجا لازم است از آقای سیاوش صفاریانپور مجری و تهیه کننده این برنامه به خاطر فرصتی که به من، به عنوان نماینده پژوهشگاه هوافضا اعطا کردند تشکر کنم.
. منبع : esa . Space Science . کمتر از یک ماه پس از آن که کاوشگر فضایی ونوس اکسپرس یا سریعالسیر زهره به مدار سیاره ناهید تزریق شد سرانجام در هفتم ماه می گذشته که مصادف با یکشنبه 17 اردیبهشت 1385 بود، پس از 16 بار چرخیدن به دور مدار قطبی زهره و با کمک رانش موتور خود به مدار نهایی و مطلوب رسید. |
برای مطالعه بیشتر مراجعه کنید به : زهره، الهه زیبایی و تاریخچهای از سفر به زهره
|
آخرین مطالب . زندگینامه انوشه . جایزه ایکس . گردشگری فضایی در گذر زمان . کپسول فضایی سایوز |