ابتدائی - کیوتو - همشهری آنلاین:
بسیاری از دانشآموزان ژاپنی همچنان از زندگی در مدرسه راضی نیستند. این پدیده در حالی به چشم میخورد که نخست وزیر ژاپن، شورایی را مسول بازبینی مشکلات آموزش مدارس کرده است
علیرغم تغییر برنامه درسی ملی، تعطیلی شنبهها و کاهش ساعات کار مدارس، افزایش دروس اختیاری و ارایه فرصت های یادگیری تلفیقی که از سال تحصیلی 2002 به اجرا درآمد، بسیاری از دانشآموزان ژاپنی همچنان از زندگی در مدرسه راضی نیستند و میان میزان رضایت دانشآموزان از زندگی در مدرسه با افزایش سنوات تحصیلی آنها همچنان رابطه معکوس وجود دارد.
پژوهش ها نشان میدهد که علاقه دانش آموزان ژاپنی تقریباً در همه دروس از پایه چهارم ابتدایی نسبت به سال سوم دوره اول دبیرستان (پایه نهم) تغییر کرده است و کاهش زیادی را نشان میدهد. برای مثال مطابق پژوهش وزارت آموزش و علوم ژاپن در سال 2005 ، به ترتیب 75، 69، 54،46، و 64 درصد دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی گفتهاند که درسهای علوم، ریاضیات، زبان ژاپنی، مطالعات اجتماعی و مطالعات تلفیقی را دوست دارند. در حالی که این ارقام برای دانش آموزان سال سوم دوره اول دبیرستان (پایه نهم) به ترتیب به 52، 36، 29، 37، و 51 کاهش یافته است.
جامعه ژاپن با تحلیل نتایج آزمونهای بینالمللی تیمز و پیسا به سرعت به استانداردهای تازه برنامه درسی ملی که از سال 2002 به اجرا درآمده است، واکنش نشان داده است و رسانههای گروهی خواستار بازاندیشی در برنامه درسی مدارس شده اند. دولت تا حدود زیادی تحت فشار قرار گرفته تا دست کم در ساعات آموزش مدارس بازنگری کند. شورای باز اندیشی در برنامه درسی ملی با حضور صاحب نظرانی از دانشگاه ها، صنعت، کارگزاران دولت و نمایندگانی از معلمان و مدیران آموزشی تشکیل شد.
به علاوه پژوهشهای ملی تازهای برای بازبینی عمل کارگزاران آموزشی، پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و روند اجرای استانداردهای تازه برنامه درسی ملی طراحی و به اجرا در آمد. اگرچه نتایج این پژوهشها نشان داد که نگرانی زیادی درباره کیفیت آموزشی و سطح تحصیلی دانش آموزان نسبت به گذشته و در مقیاس جهانی وجود ندارد، ولی نخست وزیر تازه ژاپن شینزو آبه که از سپتامبر 2006 به این سمت برگزیده شده است، در اولین اقدام، شورایی را مسول بازبینی اجرای برنامه درسی ملی و مشکلات آموزش مدارس کرد. این شورا، در اولین گزارش خود به نخست وزیر در ژانویه 2007، خواهان تجدید نظر در استاندارهای برنامه درسی ملی شده است و به طور مشخص به دولت توصیه کرده است که بیش از پیش به پرورش حرفهای معلمان توجه کند و افزایش ساعات کلاس درس در مدارس را در دستور کار خود قراردهد.
اگرچه گزارش حاضر تا حدود زیادی به نقد برنامه درسی ملی که از سال 2002 به اجرا درآمد پرداخته است ولی این انتقادات به معنی رویگردانی ژاپنی ها از اجرای برنامه آموزشی مطالعات تلفیقی نیست. آنها بر این باورند که برنامه درسی ملی تحول مثبتی در فرایند بهسازی مناسبات پیچیده آموزش مدرسه ای بهوجود آورده است و به ترویج رویکرد فرهنگی به آموزش یاری رسانده است. در عین حال راه طولانی برای طراحی و به کارگیری روش های موثر ارزشیابی پیامدهای سازنده استانداردهای تازه برنامه درسی وتبین عمومی آن وجود دارد. پژوهش های آموزشی بسیاری لازم است تا تأثیر استانداردهای تازه برنامه درسی ملی را در تربیت پنهان و پیدای دانش آموزان ژاپنی نشان دهد و امکان قضاوت درستی از اجرای رویکرد تربیتی به آموزش به دست دهد. برای مثال کاوشی تجربی و بین المللی لازم است تا نشان دهد که آیا میان ساعات آموزش مدرسه ای با موفقیت تحصیلی دانش آموزان ارتباط وجود دارد، و چرا دانش آموزان فنلاندی علارغم ساعات آموزش مدرسه ای کمتردر آزمون بین المللی پیسا ازهمتایان ژاپنی خود بازده بهترداشته اند.
اارتباط غیرکلامی و نقش آن در تدریس, /فتحیآذر پژوهش در مسایل روانی-اجتماعی, دوره : چهارم، شماره : 6 و 7 ص . 57-48 کتابنامه
آموزش مطالعات اجتماعی در دیگر کشورها, / حسن ملکی رشد آموزش علوم اجتماعی, دوره : اول، شماره : ص 26-22 . 5 کتابنامه
دراین لینک می توانید آخرین اخبار جغرافیایی را با موضوعات زیربخوانید:
Earth Science
Atmosphere
Environmental Issues
Environmental Science
Natural Disasters
Severe Weather
هنگامی که وارد محیط کاربری یکی از وبلاگ های خود می شوید، امکانات و تنظیمات وبلاگ مورد نظر در قالب یک ستون در سمت راست محیط کاربری شما نمایش داده شده است که شامل موارد زیر می باشند (برای سهولت در نمایش تصویر دو قسمت ستون در کنار یکدیگر آورده شده اند)
برای آشنایی با جزئیات بیشتر هر یک، بر روی ادامه مطلب کلیک نمائید.
نمایش وبلاگ : با کلیک بر روی این گزینه، می توانید آخرین نسخه از وبلاگ خود را در یک پنجره جدید مشاهده نمائید.
آمار وبلاگ : با کلیک بر روی این گزینه، آمار دقیقی از بازدیدکنندگان وبلاگ شما، نحوه ورود آن ها، صفحاتی که وبلاگ شما لینک داده اند و ... برای شما قابل مشاهده خواهد شد.
صفحه مدیریت مرکزی : با کلیک بر روی این گزینه، به صفحه اول (مدیریت مرکزی) وبلاگ باز خواهید گشت. لینک این صفحه با عنوان Home در بالای محیط کاربری نیز مشاهده می شود.
خروج از بخش مدیریت : هنگامی که کار شما با مدیریت وبلاگتان خاتمه می یابد، حتما این گزینه را کلیک کنید تا وقتی فرد دیگری پای آن سیستم قرار می گیرد قادر به دخل و تصرف در وبلاگ شما نباشد. این گزینه با عنوان Logout نیز در بالای صفحه کاربری تان وجود دارد.
ارسال مطلب جدید : مهمترین بخشی که همواره با آن سر و کار دارید و از طریق آن می توانید پنجره ارسال یادداشت جدید را باز کرده و متن مورد نظر خود را جهت درج در وبلاگ بنویسید.
مدیریت مطالب موجود : با استفاده از این گزینه، می توانید به ویرایش یا حذف مطالبی که پیش از این نگاشته اید بپردازید.
ایجاد صفحه جدید : از جمله امکانات سایت پرشین بلاگ، امکان ایجاد صفحاتی ثابت در وبلاگ می باشد. تفاوت این صفحات با پست های معمول شما در آن است که معمولا موارد خاصی هستند که علاقه دارید عنوان آن ها همیشه در صفحات وبلاگ شما قابل مشاهده باشند. در این صفحات امکان نظر دوستان وجود ندارد.
مدیریت صفحات موجود : در این قسمت می توانید صفحاتی را که برای وبلاگ خود ایجاد کرده اید ویرایش یا حذف نمائید.
آخرین نظرات خوانندگان : با مراجعه به این قسمت می توانید آخرین نظراتی را که خوانندگان وبلاگتان برای شما گذاشته اند مشاهده نمائید.
انتخاب قالب جدید : در این بخش قالب های متنوعی به شما نمایش داده خواهد شد که می توانید از آن میان یکی را انتخاب کنید. ویژگی قالب های موجود در این قسمت آن است که می توانید در بخش سفارشی کردن قالب آن ها را تغییر دهید.
تنظیمات عمومی وبلاگ : از جمله مهمترین بخش های مدیریتی وبلاگتان می باشد. در این قسمت می توانید آدرس وبلاگ خود را تغییر دهید، همچنین عنوان وبلاگ و متن درباره وبلاگ که زیر آن نمایش داده می شود نیز از این بخش قابل تغییر هستند.
نوع آرشیو مطالب، آزاد یا غیرفعال بودن نظردهی برای وبلاگ، تعداد مطالب نمایش داده شده در صفحه اول وبلاگ و همچنین نمایش یا عدم نمایش آیتم های مختلف وبلاگ قابل تنظیم هستند.
سفارشی کردن قالب : از جمله امکانات منحصر به فرد پرشین بلاگ است. در این قسمت، در صورتی که قالب انتخابی شما از جمله قالب های استاندارد پرشین بلاگ باشد، می توانید اجزای مختلف آن همچون رنگ پس زمینه، رنگ ستون، اندازه و رنگ فونت در بخش های مختلف و ... را تغییر دهید.
ویرایش کد قالب : در صورتی که تمایل داشته باشید از دیگر قالب هایی که برای پرشین بلاگ طراحی شده اند استفاده نمائید، لازم است تا کد مربوط به آن قالب را در این قسمت به جای کد موجود قرار دهید.
همچنین در صورتی که تمایل به تغییر کدهای مربوط به وبلاگ دارید می بایست در این قسمت این کار را انجام دهید.
کدهای اختصاصی کاربر : کدهای اختصاصی کاربر شامل کدهایی مانند شمارنده ، لوگوی دوستان ، کد پخش کردن موسیقی در وبلاگ و مانند آن را شامل می شود که می توانید آنها را در این بخش قرار دهید تا در ستون کناری وبلاگ شما قرار گیرد.
همچنین کدهای لوگوهای سه گوش حمایتی را که مایلید در وبلاگ شما نمایش داده شود می توانید در همین صفحه وارد کنید. برای مشاهده کد لوگوهای سه گوش به این آدرس مراجعه نمایید.
مدیریت لینک دوستان : در این قسمت می توانید لینک دوستان و لینک های مرتبط با وبلاگ خود را قرار دهید.
مدیریت نویسندگان : در صورتی که تمایل دارید وبلاگ شما به حالت گروهی درآمده و یک یا چند نفر از دوستانتان در نگارش آن مشارکت داشته باشند، از این قسمت می توانید برای دوستانتان دعوت نامه همکاری را ارسال نمائید.
مدیریت کلمات کلیدی : در این قسمت می توانید کلمات کلیدی وبلاگ خود را ویرایش و حذف نمائید.
اتصال وبلاگ به دامنه شخصی : در صورتی که تمایل دارید وبلاگ شما بر روی دامنه شخصی تان باز شود، به این قسمت مراجعه کرده و با استفاده از راهنما، این کار را انجام دهید.
دریافت نسخه پشتیبان وبلاگ : اگر می خواهید از محتویات وبلاگ خود یک فایل پشتیبان تهیه نمائید، کافی است بر روی این قسمت کلیک کنید تا مطالب وبلاگتان در قالب یک فایل با فورمت word در اختیار شما قرار گیرد.
برای فعال کردن و استفاده از گوگل ریدر، پس از آنکه وارد حساب کاربری Gmail خود شدید، از لینک های بالا که در سمت چپ صفحه قرار گرفته اند روی گزینه Reader کلیک کنید.
در یک پنجره جدید، محیط کاربری Google Reader برای شما باز خواهد شد. در نخستین ورود شما به این محیط، می توانید فیلم آموزشی شیوه استفاده از این امکان را نیز ببینید.
چگونگی اضافه کردن یک آدرس آر اس اس
برای این کار کافی است بر روی دکمه ای که در بالای ستون سمت چپ با عنوان Add a subion قرار دارد کلیک کنید.
پس از باز شدن کادر کوچک در زیر این دکمه، آدرس آر اس اس مورد نظر خود را در کادر وارد نمائید و دکمه Add را بزنید. (البته در مرورگر فایرفاکس با کلیک بر روی آیکون آر اس اس نیز می توانید آن را به گوگل ریدر خود اضافه نمائید)
ادامه مطلب را مشاهده نمائید
چگونگی دسته بندی RSS های اضافه شده
پس از انجام این کار، لازم است تا برای نظم بیشتر گوگل ریدر خود، آر اس اس وارد شده را دسته بندی نمائید.
برای این کار، از قسمت بالای بخش راست صفحه، روی گزینه Feed setting کلیک کنید و از پنجره باز شده گزینه New folder را انتخاب کنید.
نام دسته مورد نظر خود را وارد نمائید (به عنوان مثال weblog، news یا ...) و روی ok کلیک کنید تا ضمن ساخت پوشه مورد نظر، وبلاگ یا سایتی که آر اس اس آن را اضافه کرده اید در آن دسته بندی قرار بگیرد.
دیگر تنظیمات
1 - برای نمایش مطالب، می توانید فرمت نمایش آن ها را از Expanded (حالت بسط یافته) به صورت List در آورید. این تغییر را می توانید از قسمت سمت راست بالای صفحه (Show) انجام دهید.
2 - اگر می خواهید تمام مطالب موجود به حالت "خوانده شده" در آیند، بر روی دکمه Mark all as read کلیک کنید.
3 - جهت علامت گذاری مطالب مورد علاقه خود روی گزینه Add a star در پائین مطلب کلیک کنید تا بعدها بتوانید به آن مطلب دسترسی سریع تری داشته باشید.
اشتراک مطالب با دوستان
یکی از مهمترین کاربردهای سرویس Google Reader (که به اختصار Gooder - گودر هم نامیده می شود) امکان اشتراک مطالب با سایر دوستان است.
برای این کار لازم است تا ابتدا بر روی دکمه Start sharing در ستون سمت چپ کلیک کنید. البته لازم است تا در Gtalk خود دوستانی را اضافه کرده باشید، چرا که منظور از اشتراک مطالب، اشتراک با این افراد است.
برای به اشتراک گذاری مطالبی که شما فید آن ها را می خوانید و برای شما جذاب تر هستند و علاقه دارید دوستانتان هم آن ها را ببینند، کافی است تا روی لینک Share از پائین مطلب کلیک کنید. اگر می خواهید توضیحی نیز به همراه مطلبی که قصد به اشتراک گذاری آن را دارید بنویسید، روی گزینه Share with note کلیک کنید.
جستجو
برای دیدن مطالبی که برای دیگران به اشتراک گذاشته اید، آن ها را ستاره دار کرده اید و ...، کافی است تا روی دکمه All items در بالا (کنار دکمه Search) کلیک کرده و گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید و دکمه Search را کلیک نمائید.
7 بهمن 1387
گروهی از دانشمندان دانمارکی می گویند تحقیقات آن ها نشان می دهد که افزایش گرمای کره زمین می تواند به ایجاد "مناطق مرگ" در اقیانوس ها منجر شود.
به گفته این دانشمندان، چنین تحولی امکان دارد که ادامه زندگی ماهی ها و دیگر موجودات زنده در "مناطق مرگ" اوقیانوس ها را برای بیش از دو هزار سال از بین ببرد.
این پژوهشگران در شبیه سازی کامپیوتری خود فرض را بر این گذاشته اند که در بدترین شرایط میزان گاز دی اکسید کربن موجود در هوا تا پایان قرن 21 میلادی سه برابر افزایش پیدا کند.
دی اکسید کربن مهم ترین گاز گلخانه ای عامل گرم شدن کره زمین شناخته شده است.
بر اساس تحقیقات این دانشمندان، سه برابر شدن گاز دی اکسید کربن در هوا سبب خالی شدن اکسیژن در پهنه های وسیع اقیانوسی و در نتیجه از بین رفتن ماهی ها و دیگر اشکال برتر حیات در دریاها و اوقیانوس ها را در پی خواهد داشت.
دانشمندان می گویند سطح بزرگ اقیانوس ها باعث می شود تا روند بازگشت به وضعیت عادی قرن ها طول بکشد.
به گفته آن ها، حتی اگر میزان دی اکسید کربن در هوا تا پایان قرن جاری پنجاه درصد هم افزایش پیدا کند، بخش های وسیعی از اوقیانوس ها با کمبود اکسیژن مواجه خواهد شد.
موضوع گرمایش زمین در کل یکی از مهم ترین موضوع های مطرح شده در محافل علمی و سیاسی جهان است.
سران هشت کشور بزرگ صنعتی جهان( گروه 8) در سال گذشته میلادی اعلام کردند در نظر دارند تا سال 2050 میزان تولید گازهای گلخانه ای را پنجاه درصد کاهش دهند.
سازمان های طرفدار محیط زیست اقدام هایی که تا کنون در سطح جهانی در زمینه کاهش میزان گازهای گلخانه ای انجام شده است را کافی نمی دانند
bbc