آشنا بودن با وسایل و ابزار آزمایشگاهی بخش مهمی از مهارت هایی است که برای هر فعالیت علمی و پژوهشی در زمینه علوم ، شیمی و ... به آن نیازمندیم.
در این قسمت دو تحقیق دانش آموزی در مورد وسایل آزمایشگاهی آورده ایم . این تحقیق ها به شیوه ای ساده به نگارش در آمده و به راحتی قابل درک و فهم می باشد.
ابن دو تحقیق جمعا 19 صفحه دارد و هر یک در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آنها توسط دیگران وجود دارد.
عنوان تحقیق اول ، جدول وسایل آزمایشگاهی بوده و شامل 6 صفحه می باشد. در این تحقیق وسایل آزمایشگاهی در یک جدول زیبا معرفی شده و تصویر و کاربردشان نیز نشان داده شده است.
عنوان درس 10 کتاب علوم تجربی پایه چهارم دبستان ، بدن ما(2) می باشد . در این درس دانش آموزان با تنفس ، انتقال مواد در بدن ، ضربان قلب ، تصفیه ی خون و مطالب مرتبط با آنها آشنا می شوند.
در این قسمت دو طرح درس روزانه ( مستقل از یکدیگر ) برای تدریس این درس آورده ایم . تعداد کل صفحات این دو طرح درس 7 صفحه می باشد.
هر کدام از طرح درسهای مذکور در یک جدول تهیه و تنظیم و در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آنها وجود دارد.
طرح درس اول به صورت مختصر نوشته شده و شامل 1 صفحه می باشد. این طرح درس برای سه جلسه تدریس آماده شده و اهداف ، ارزشیابی و فعالیت ها برای هر جلسه آموزشی در آن به اختصار شده است.
تلسکوپ وسیله ای است کاربردی در علم نجوم که نور اجرام آسمانی را دریافت کرده و تصویری از آن ها با بزرگنمایی قابل توجه به ما می دهد . از این رو می توانیم جزئیات اجرامی را که بسیار از ما دور هستند ببینیم.
اولین تلسکوپ در سال 1608 توسط یک عینک ساز آلمانی به نام هانس لیپرشی ساخته شد و بعد از آن دانشمندان زیادی از جمله گالیه در صدد برآمدند که با ساخت تلسکوپ دانش خود را درباره آسمان افزایش دهند.
همان طور که می دانیم از تلسکوپ در رصد اجرام آسمانی و پدیده های کیهانی استفاده می شود.
این وسیله نور بیشتری را نسبت به چشم ما جمع می کند و توانایی بزرگنمایی و قدرت تفکیک بالایی دارد.
جهت یابی بدون استفاده از قطب نما یا جی پی اس یکی از کارهای است که کم و بیش به آن نیاز خواهیم داشت . با یادگیری یک سری ترفند ساده و بدون هیچ ابزار خاصی به راحتی می توان جهت قبله را مشخص کرد.
در این قسمت تحقیقی در مورد روشهای مختلف جهت یابی و قبله یابی آورده ایم . این تحقیق شامل 10 صفحه بوده و در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
برخی از روشهای که در این تحقیق به آن اشاره شده است عبارتند از : جهت یابی با کمک خورشید ، قبله یابی با کمک ساعت مچی ، جهت یابی با کمک سایه ، جهت یابی با کمک درختان ، جهت یابی با کمک ستارگان ، جهت یابی با کمک برف و ...
مطالب این تحقیق به شیوه ساده به نگارش در آمده و توضیحات هر قسمت به همراه عکس مربوطه آورده شده و جذابیت مطالعه آن را دو چندان کرده است .
در قرن نوزدهم دو ریاضیدان بزرگ به نام «لباچفسکى» و «ریمان» دو نظام هندسى را صورت بندى کردند که هندسه را از سیطره اقلیدس خارج مى کرد. صورت بندى «اقلیدس» از هندسه تا قرن نوزدهم پررونق ترین کالاى فکرى بود و پنداشته مى شد که نظام اقلیدس یگانه نظامى است که امکان پذیر است.
این نظام بى چون و چرا توصیفى درست از جهان انگاشته مى شد. هندسه اقلیدسى مدلى براى ساختار نظریه هاى علمى بود و نیوتن و دیگر دانشمندان از آن پیروى مى کردند.
هندسه اقلیدسى بر پنج اصل موضوعه استوار است و قضایاى هندسه با توجه به این پنج اصل اثبات مى شوند.