سلام ... تو مدتی که قضیه درگیر جنگ با اسرائیل بود تمام مطالب وبلاگ در رابطه با موضوع غزه نوشته شد و حسابی از رویه وبلاگ نیروهای ویژه فاصله گرفتم ... خوب عب نداره دوباره بر میگردیم ... چهار تا کلیپ جدید تو یوتیوب آپ کردم که براتون میذارم ... ضمن کلیپ های قبلی هم تو همون پروفایل موجوده ... فک کنم سرجمع 18 تا کلیپ باشه ...
کلیپ اول یه نمای کلی از توان نظامی ایرانه که تو یه کلیپ تقریبا یک دقیقه ای تقدیموتون میکنم کلیک کن
کلیپ دوم بخش کوتاهی از توانایی های یگان های ویژه بسیجه کلیک کن
کلیپ سوم یه صحنه نادر از زخمی شدن یکی از نیروها توی مانوره !!! کلیک کن
و کلیپ آخر عملیات انتقال نیرو بین دو قایق تندرو ( مجهز به دو موتور 225 سی سی ساخت کارخانه گلف ) در دریای خزر کلیک کن
برای قراردادن عکس در متن پست خود، دو حالت کلی وجود دارد :
1 - تصویر مورد نظر بر روی اینترنت است و قصد استفاده از آن تصویر را دارید.
در این حالت، پس از به دست آوردن آدرس تصویر مورد نظر، کافی است تا بر روی گزینه درج و ویرایش تصویر کلیک کنید، و در پنجره ای که برای شما باز می شود، در کادر اول آدرس تصویر مورد نظر را درج نمائید. درج عنوان و توضیحات ضروری نیست اما اگر آن ها را هم تکمیل کنید به ارتقای رتبه وبلاگ شما کمک می کند. در صورتی که نیاز به تغییر اندازه تصویر یا جا به جایی آن دارید، از قسمت مشخصات ظاهری استفاده کنید و در غیر این صورت دکمه تائید را کلیک کنید تا عکس در پست شما قرار بگیرد.
2 - تصویر مورد نظر بر روی هارد سیستم شما قرار دارد
در این حالت می بایست تا تصویر مورد نظر را نخست در یک فضای اینترنتی قرار دهید. سایت های مختلفی هستند که این امکان را برای شما فراهم می آورند و معروف ترین آن ها سایت Tinypic می باشد.
وارد این سایت شده، روی دکمه Brows کلیک کنید و عکس مورد نظر را از سیستم خود انتخاب نمائید. سپس بر روی دکمه سبز رنگ Upload Now کلیک کنید. بسته به حجم تصویر شما، چند ثانیه ای (تا حداکثر یک دقیقه) طول می کشد تا تصویر مورد نظر بر روی این سایت قرار بگیرد. پس از آن، چند کد در کادرهای مختلف به شما نمایش داده می شود که کافی است کد آخرین که با عنوان Direct Link for Layouts مشخص شده را کپی کرده و در قسمت "آدرس تصویر" درج نمائید.
برای قراردادن فایل هایی همچون موسیقی برای دانلود (Mp3, wav و ...)، فایل های فشرده شده (Zip، Rar و ...)، و دیگر فایل ها بر روی وبلاگ خود، کافی است تا ابتدا با یک یا چند کلمه آن فایل را توضیح دهید و سپس آن کلمات را لینک کنید.
کلمات توضیح دهنده فایل را انتخاب کنید، سپس بر روی گزینه درج و ویرایش پیوند که پس از انتخاب متن فعال می شود کلیک کنید.
در قسمت آدرس پیوند، آدرس فایلی را که بر روی اینترنت وجود دارد درج نمائید، و در قسمت عنوان، نام فایل یا توضیحاتی درباره آن درج کنید. در صورتی که نمی خواهید پس از کلیک بر روی لینک مربوطه صفحه مربوط به آن جای وبلاگ شما باز شود، از قسمت نحوه اجرا گزینه دوم (باز کردن در پنجره جدید) را انتخاب نمائید.
نکته : در صورتی که فایل مورد نظر شما بر روی اینترنت وجود ندارد، می بایست تا آن را از روی سیستم خود بر روی یکی از سایت هایی که به صورت رایگان امکان آپلود فایل را به شما می دهند قرار دهید.
س : وقتی وبلاگم را به روز می کنم، پست قدیمی نمایش داده می شود.
ج : در ساختار اینترنت ایران مساله ای با عنوان کش سرور (cache Server) وجود دارد. یعنی سرویس دهنده های اینترنتی با هدف کاهش هزینه خود و افزایش سرعت اینترنت (البته افزایش کاذب) هنگامی که یک صفحه اینترنتی باز می شود، آن را در حافظه خود ذخیره کرده، و هنگامی که این صفحه اینترنتی دوباره درخواست می شود (شما قصد باز کردن مجدد آن را دارید) همان نسخه ذخیره شده بر روی حافظه به شما نمایش داده می شود. به این ترتیب هم سرویس دهنده ها هزینه کمتری بابت پهنای باند اینترنت پرداخت می کنند و هم ظاهرا بعضی سایت ها برای شما سریعتر باز می شوند ! اما نکته منفی این قضیه مربوط به آپدیت شدن سایت ها و وبلاگ هاست، چرا که کش آی اس پی ها بسته به نوع تنظیماتشان، از هر چند ساعت تا هر یک روز یک بار ممکن است آپدیت شوند.
س : وقتی داخل وبلاگم مطلب می نویسم و بعد در جستجوگر گوگل وبلاگم می آید نوشته های جدیدم نیست، اما وقتی از طریق ادرس خودم می روم مطالب هست چه کار کنم تا مطالبم در جستجوگر هم پیدا شوند ؟
ج : گوگل می بایست تا به صورت دوره ای وبلاگ شما را ایندکس کند ، بدین معنی که از صفحات به روز شده وبلاگتان یک نسخه ذخیره کرده و در بانک اطلاعات خود قرار دهد تا هنگامی که وبلاگ سرچ می شود آن صفحه به روز شده نمایش داده شود . بسته به اینکه وبلاگ شما چقدر فعالیت دارد، طول دوره ای که گوگل به وبلاگ شما سر می زند متفاوت خواهد بود. بعضی وبلاگ ها ساعاتی پس از به روز شدن در گوگل ایندکس می شوند و بعضی هر چند روز یا چند ماه یک بار.
س : نسخه پشتیبان چیست و چطور دریافت می شود ؟
ج : از قسمت صدور مطالب، و روز گزینه دریافت نسخه پشتیبان وبلاگ کلیک کنید. چند ثانیه طول می کشد و یک فایل در قالب Word برای شما آماده دریافت خواهد بود. این فایل حاوی تمامی پست های وبلاگ شما می باشد.
س : من دو وبلاگ دارم و نمی خواهم در قسمت پروفایل آن یکی نمایش داده شود.
ج : یکی از فلسفه های وجودی پروفایل تجمیع اطلاعات وبلاگ های شماست. اگر نمی خواهید مخاطبان شما از وجود وبلاگ دوم (یا یکی از وبلاگ هایتان) مطلع باشند، می بایست تا آن را در پروفایل جداگانه ای به ثبت برسانید.
س : برای تغییر آدرس وبلاگ خود باید چه کار کنم ؟
ج : از منوی ظاهر وبلاگ، روی گزینه تنظیمات عمومی وبلاگ کلیک کنید. آدرس مورد نظر خود را به جای آدرس فعلی وبلاگتان بنویسید و روی دکمه "آیا نام فوق آزاد است؟" کلیک کنید. در صورتی که پاسخ آری بود بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید. به یاد داشته باشید با این کار، آدرس پیشین شما آزاد شده و امکان ثبت آن توسط دیگران وجود دارد.