علم و دانش
ایجاد وبلاگ فارسی در پرشین بلاگ

برای ایجاد یک وبلاگ در پرشین بلاگ، اولین کاری که باید بکنید این است که در پرشین بلاگ عضو شوید. پس از عضویت شما می توانید چندین وبلاگ بسازید.

عضویت در پرشین بلاگ 

 وارد صفحه عضویت شوید و یک نام کاربری برای خود انتخاب کنید (نام کاربری برای وارد شدن به سایت است. و لزوما با آدرس وبلاگ یکی نیست). در هنگام وارد کردن پسورد حواستون باشه که کیبورد شما در حالت فارسی نباشه. 

ایمیل خصوصی خیلی مهمه. چون اگه پسوردتون رو گم کنید، پسورد جدید به این ایمیل ارسال خواهد شد. 

سوال امنیتی را روی یکی از سوال ها تنظیم کنید و جوابشو زیرش بنویسید. بعد هم کد امنیتی رو نوشته و تیک مربوط به توافقنامه رو بزنید. با فشردن دکمه ثبت نام ، کار تمومه .

اگه ثبت نام با موفقیت پیش بره ، شما وارد صفحه مدیریت مرکزی میشین و اینجا میتونید دکمه ایجاد وبلاگ رو بزنید و یک وبلاگ درست کنید. در این مرحله است که شما آدرس وبلاگ خود را تعیین میکنید که حتما باید انگلیسی باشه ولی تیتر وبلاگ میتونه فارسی و انگلیسی باشه. 

برای اینکه مطمئن بشین که آدرس مورد نظر شما رو کسی قبلا ثبت نکرده ، پس از نوشتن آدرس ، اون لینک زیرش رو که نوشته "آیا نام فوق آزاد است" یکبار کلیک کنید تادر صورتی که این وبلاگ توسط دیگری ثبت شده، یک آدرس دیگه انتخاب کنید.

در نهایت دکمه ایجاد رو بزنید. وبلاگ جدید مبارک. 


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز یکشنبه 88/1/30  ، تعداد
نحوه نوشتن یادداشت ها در پرشین بلاگ

پس از اینکه وارد سایت شدید روی لینک ارسال مطلب جدید کلیک کنید تا وارد صفحه ارسال مطلب شوید. هر مطلب یک عنوان و یک متن دارد که در صفحه مشخص شده است. زیر هر مطلب جای وارد کردن 4 کلمه کلیدی هست. کلمات کلیدی برای دسته بندی مطالب استفاده میشوند. در سایت های خارجی به کلمات کلیدی TAG میگویند. و به همین دلیل ما نیز گاهی از کلمه تگ بجای "کلمات کلیدی" استفاده میکنیم.

مثلا وقتی یک مطلب در مورد شجریان می نویسید میتوانید از تگ های "موسیقی سنتی" و "آواز" برای مطلب مربوطه استفاده کنید. با اینکار دو دسته بنام هایی که نوشته اید در وبلاگتان ایجاد میشود و این مقاله در هر دو دسته ، قرار میگیرد.

زیر کلمات کلیدی، لینکی با عنوان درج ادامه مطلب می بینید که به شما امکان این را میدهد که  مطلب خود را دو قسمتی کنید. تا بینندگان وبلاگتان بخش اول را که در ادیتور بالایی نوشته اید در صفحه اول بخوانند و ادامه آنرا در صفحه دیگری . این صفحه دیگر در اصل صفحه دائم آن یادداشت است که تمام مطلب را کامل نشان میدهد.

 لینک بعدی که در زیر لینک ادامه مطلب میبینید، نمایش جزئیات است .در بخش جزئیات میتوانید تاریخ و ساعت ارسال مطلب را مطابق میل خود قرار دهید.

همانطور که میدانید ، خوانندگان وبلاگ شما میتوانند برای هر مطلب شما ، نظر بدهند . اگر مایلید که امکان نظر دادن برای یک یادداشت خاص، غیرفعال باشد، آنرا در بخش نمایش جزئیات می توانید تنظیم کنید. با زدن دکمه ارسال ، مطلب شما در وبلاگتان ارسال خواهد شد. 


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز یکشنبه 88/1/30  ، تعداد
آموزش قرار دادن عکس از کامپیوتر در وبلاگ

برای قرار دادن عکسس که روی کامپیوتر شماست، اول باید آنرا روی اینترنت قرار بدهید و بعد لینک آنرا بصورت عکس در وبلاگتان قرار دهید.

آپلود: به عمل قرار دادن فایل بر روی اینترنت، آپلود میگویند. UPLOAD

یکی از سایت هایی که اجازه آپلود کردن فایل های عکس را به شما میدهید ، سایت www.Tinypic.com است . به این سایت بروید. برای پیدا کردن فایلی که روی کامپیوتر شماست دکمه browse را بزنید. بعد روی فایل مورد نظرتون کلیک کنید و انتخابش کنید.

بعد روی دکمه آپلود کلیک کنید تا فایل مورد نظر شما ، بره روی اینترنت . حالا سایت، آدرس فایل رو به شما میده . آخرین آدرس که آدرس مستقیم عکس هست رو بردارید.  

حالا وارد ادیتور پرشین بلاگ بشوید و روی دکمه عکس ( ) کلیک کنید و بعد در جای آدرسی ه میخواد ، آدرس عکسی را که کپی کرده اید اینجا وارد کنید و Insert  را بزنید ... حالا عکس شما وارد ادیتور میشود و در وبلاگ شما دیده میشود.

 


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز یکشنبه 88/1/30  ، تعداد
فرق تحلیل مهندسین صنایع با مهندسین نرم فزار

با سلام  

یکی از دوستان سوالی را مطرح کرده اند که برای خودم جالب بود و تصمیم گرفتم که آن را در یک پست جداگانه مورد بررسی قرار بدهم و از نقطه نظرات شما عزیزان هم مطلع شوم .  

اگر دوستان مایل باشند نظر آنها ذیل نظر مدیر قرار می گیرد .

 

سوال توسط آرش : 

من بارها در شرکتهای نرم افزاری مختلف دیدم، پس از اینکه اسناد تحلیل و طراحی نرم افزار توسط چند مهندس صنایع با گرایش تحلیل سیستم آماده و تحویل گروه مهندسی نرم افزار برای کد نویسی میشه، مهندسای نرم افزار این اسناد رو قبول ندارند و مجددا خودشون این اسناد رو از نو مینویسن یا کلی ویرایشش میکنند.
می‌خواستم ببینم نظرتون در این مورد چیه و آیا این کار، کار درستیه؟ کار تحلیل سیستم  بچه‌های صنایع رو چقدر قبول دارین؟ با توجه به اینکه هم بچه‌های مهندسی صنایع و هم مهندسی نرم‌افزار درس تحلیل سیستم رو میگذرونند؟
   

البته ناگفته نمونه که دوست عزیزمان در رشته صنایع مشغول به تحصیل هستند . 

 ****************************************************** 

 

نظر مدیر وبلاگ : 

حرف شما را قبول دارم . من هم این مطلب رو شنیدم . این امر چند دلیل می تواند داشته باشد .

  1. باید مشخص بشود که با چه دیدی سیستم دارد تحلیل می شود . اولین نکته ای که من آن را گوش زد می کنم این است که تحلیل تا حدودی یک امر سلیقه ای است و دید افراد مختلف نسبت به یک سیستم هیچ گاه یکسان نیست . مثلاً در یک سیستم حقوق و دستمزد ، دیدی که یک مدیر نسبت به این سیستم دارد با دید یک حسابدار متفاوت است .
  2. مهمترین دیدگاهی که در تحلیل سیستم باید به آن توجه کرد ، دید کاربر سیستم است و اگر تحلیل به خوبی انجام شده باشد نباید در تحلیل سیستم میان افراد متفاوت فرق چندانی باشد .
  3. معمولاً بچه های نرم افزار از دید برنامه نویسی !!! به یک سیستم نگاه می کنند . یعنی اینکه پیاده سازی سیستم را بیشتر مد نظر دارند . من این مطلب را کاملاً تائید نمی کنم ولی اگر محیط برنامه نتواند به خواسته های کاربر پاسخ بدهد قطعاً سیستم به شکست بر می خورد .
  4. تیم های نرم افزار حسب تجربه ای که در تهیه نرم افزار دارند مواردی را در نظر می گیرند که برنامه را کابر پسندتر جلوه می دهد که غالباً بچه های مهندسی صنایع بر آنها واقف نیستند .
  5. چیزی دیگه ای که به نظر من می رسد این است که بچه های صنایع با برنامه نویسی و پیاده سازی نرم افزار آشنایی چندانی ندارند . به همین دلیل امکان دارد که در تحلیل خود مواردی را مطرح کنند که برنامه نویس آن را به شیوه دیگری پیاده سازی می کند .

البته من تحلیل بچه های صنایع رو ندیدم و ای کاش نمونه ای از تحلیل یک سیستم موجود بود تا بیشتر موضوع قابل لمس باشه .


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز یکشنبه 88/1/30  ، تعداد
آموزش های رایگان

 با عضویت در سایت های زیر ضمن کسب درآمد آموزش های رایگان رنگ ومش 

 

 و میکاپ را دریافت کنید. 

 

 کلیک کنید 

 

< border="0" name="frame" marginwidth="1" marginheight="1" src="http://vatanclick.com/linkbox.php?uname=emmanini&lc=660066&bc=ffffff&lv=3300cc&lh=ff0000" frameborder="0">

http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز یکشنبه 88/1/30  ، تعداد
<   <<   101   102   103   104   105   >>   >


مطالب طلایی - کلیک کنید

آمــار سایت

بازدیــــد امـــــروز : 30
بازدیــــــــد دیـــــــــروز : 70
بازدیـــــــــد کــــــــــل : 867037
تعـــــداد یادداشت هـــــــا : 2732
منوی اصلی

صفحـه اول سایـت

تحقیق هــای قابل ویــرایش

پاورپوینت هـای آموزشـی و درسی

طرح درس هـای برتر معلمان

نظرات و پیشنهادات

فهرست موضوعی یادداشت ها

دانستنیها و اطلاعات علمی
مطالب مربوط به درس و مدرسه
بانک طرح درس دوره ابتدایی
بانک طرح درس متوسطه اول
بانک طرح درس متوسطه دوم
پاورپوینت و اسلاید های درسی
آموزش و ترفندهای کاربردی
تحقیق و مقاله های آموزشی
انیمیشن و محتواهای درسی
آشنایی با موجودات هستی
سوال و جوابهای علمی
سبک زندگی و ارتقا سلامت
لیست آخرین مطالب

پاورپوینت درس 17 فارسی پایه یازدهم: خاموشی دریا
پاورپوینت درس 16 فارسی پایه یازدهم: قصه عینکم
دانلود پاورپوینت جنگ تحمیلی رژیم بعثی حاکم بر عراق علیه ایران در
دانلود پاورپوینت آرمان ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی درس 25 تاری
پاورپوینت درس 9 فارسی پایه یازدهم: ذوق لطیف
پاورپوینت درس 8 فارسی پایه یازدهم: در کوی عاشقان
پاورپوینت درس 7 فارسی پایه یازدهم: باران محبت
پاورپوینت درس 6 فارسی پایه یازدهم: پرورده عشق
پاورپوینت علوم پنجم، درس11: بکارید و بخورید
پاورپوینت علوم سوم، درس4: اندازه گیری مواد
پاورپوینت درس 7 فارسی پایه اول دبستان
طرح درس و روش تدریس ریاضی ششم، فصل1: یادآوری عددنویسی
پاورپوینت نکات و سوالات هدیه های آسمان دوم، درس10: خانوادهی مهرب
دانلود طرح درس خوانا قرآن پایه ششم درس آب و آبادانی
طرح درس و روش تدریس ریاضی اول، تم 21: مهارت جمع چند عدد، ساعت و
[همه عناوین(2651)][عناوین آرشیوشده]

http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/riazi/6af5e218c7b634c3d7afd741834f59d2.jpg