تورهای یک روزه موسسه گردشگری شیوار کوهستان
برنامه های بهمن ماه
? تور یک روزه به قزوین و برجهای خرقان ( نوع تور تاریخی )
کلاس B : شامل خدمات سرویس رفت و برگشت هیوندا توریستی ، بیمه دیه کامل و درمان پزشکی و لیدر و راهنما تخصصی و خدمات و پذیرایی کامل بین روز و صبحانه بدون نهار و بدون ورودی
هزینه : 13000 تومان
خدمات دهی کاملاً متمایز
دوستانی که تمایل دارند تا برای این سفر خدمات تور کلاس A مشتمل بر گروه موسیقی و گروه مستند ساز و عکاس و سایر خدمات ویژه پذیرایی ما را داشته باشند با شماره 09329096400 تماس بگیرند و درخواست خود را مطرح کنند
کلاس D : شامل سرویس عادی بنز 302 برای رفت و برگشت ، بیمه دیه کامل و درمان پزشکی و لیدر و راهنما و خدمات و پذیرایی بین روز ، بدون صبحانه و نهار و بدون ورودی
هزینه : 8500 تومان
تاریخ تور : جمعه 27 بهمن ماه
آخرین مهلت ثبت نام : دوشنبه 23 بهمن ماه
چگونگی ثبت نام :
1 - مراجعه مستقیم به دفتر موسسه به نشانی تهران ، فلکه دوم صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، بعد از تقاطع مرزداران ، دومین کوچه سمت راست ( کوچه سادات ) ، کانون اجتماعی جوانان ، دفتر موسسه گردشگری شیوار کوهستان
دوستان عزیز به علت جابجایی دفتر تا اطلاع ثانوی قبل از مراجعه مستقیم به دفتر حتماً از قبل با مسئولین شرکت هماهنگ کنید تا در دفتر حضور داشته باشند برای دوستانی که تازه با موسسه آشنا می شوند شماره 09329096400 جهت تماس و هماهنگی شما جوابگو خواهد بود
در ضمن برای دیدن فعالیتهای ما آلبوم عکسهای صفحه 360 ما رو ببینید
مراجعه کنید به قسمت پیوندهای وبلاگ
2 - واریز وجه سفر به شماره حساب سیبا بانک ملّی 0101759854008 به نام صاحب حساب آقای سیامک نصیحتی و در برگ حواله درج شود بابت وجه سفر قزوین و برجهای دو قلوی خرقان و اصل وجه را در روز سفر به لیدر تور تحویل نمایند این دوستان بعد از واریز مبلغ شماره حواله خود را به همراه مشخصات بیمه ای خود به شماره تماس 09329096400 اعلام نمایند تا کارهای بیمه ای آنها انجام پذیرد .
مشخصات بیمه : نام و نام دقیق خانوادگی ، نام پدر ، شماره شناسنامه ، تاریخ تولد ، محل صدور ، شماره تماس ضروری ترجیحاً موبایل
دوستان عزیز طبق توصیه همیشگی ما مبنی بر مطالعه قبل از سفر حدود یک هفته مانده به برنامه ها عموماً مقالات مرتبط با موضوع سفر و گزارش تصویری از سفر روی همین وبلاگ عرضه خواهد شد امیدواریم در تاریخ های فوق الذکر با مطالعه این مقالات در سفر حضور به هم برسانید
موسیقی نواحی ایران را گوش دهید
عضویت اینترنتی ( دقیقاَ طبق دستور عمل شود )
جاذبه های بی نظیر سیستان و بلوچستان به طور مختصر
توریسم جنسی باز تولید نظام کثیف برده داری اشعار و دکلمه های فروغ به مناسبت سالروز تولد این هنرمند بزرگ معاصر
جاذبه های توریستی استان اصفهان ( قسمت اول ) ( قسمت دوم ) ( قسمت سوم ) ( 4 ) ( 5 )
جاذبه های گردشگری استان ایلام ( قسمت اول ) ( قسمت دوم ) قسمت سوم
جاذبه های توریستی استان بوشهر ( 1 ) ( 2 ) ( 3 )
لیست جامعی از موزه های کل کشور ( قسمت 1 ) لیست جامعی از موزه های کل کشور ( قسمت 2 )
جاذبه های گردشگری شهریار مهاجرت از ماسوله،یادگار دست نخورده گذشته را به خاک می سپارد
معرفی جاذبه های گردشگری سمیرم و موقعیت جغرافیایی آن هتلهای تهران
کوه آتشفشانی تفتان عکسهایی از سیستان و بلوچستان
انواع موسیقی بلوچستانی زهیروک دیدنیهای چابهار
بریس دروازه ای رو به اقیانوس دیدار با تمساح ایران ( گاندو )
چابهار و تپه های گل فشان ( جاذبه ژئوتوریسمی ایران ) بندر گواتر
فهرست آثار ملی سیستان و بلوچستان ( 1 ) ادامه فهرست ( 2 )
تاریخچه صنعت جهانی توریسم قلعه باستانی قمچقای
جاذبه های طبیعی هرمزگان جاذبه های تاریخی هرمزگان
درباره تخت طاووس بیشتر بدانیم محوطه های تاریخی استان قم
فهرست آثار ثبت شده شهرستان کرج کاروانسرای مرنجاب
غار زینه گان ایلام ایلام سرزمین چهار فصل
تصاویر زیبایی از سراب نیلوفر کرمانشاه دهکده توریستی خوران ایوان استان ایلام
دیلمان سیمای ماندگار استان گیلان جاذبه های گردشگری کشور آمریکا
موسیقی زنده و غنی سیستان و بلوچستان
عکس شیر محمد اسپندار استاد بزرگ موسیقی بلوچ
صنعت جهانگردی در جهان تاریخچه جهانگردی در جهان صنعت گردشگری در برنامه سوم توسعه
هتل باغ مشیرالممالک یزد باغ رویاهای ایرانی پارک ملی بوجاق توریسم از دیدگاه سعدی
غارهای نمکی قشم، جاذبه شگفت انگیز اکوتوریسم ایران پناهگاه حیات وحش موته در استان اصفهان
ریگ جن ماسوله عاشقت می کند اورامانات پایتخت رویا و بیداری
تاریخ شوش نوشته هادی مهرابی
شهر شوش از دیر باز بستر تولد و گسترش تمدنهای بزرگی بوده است ، تمدنهایی که اکنون چهره ای ماندگار در تاریخ از آنان به جا مانده است.
ایلامی ها
در ابتدای تاریخ بشر که انسان متمدن با اختراع ذوب فلز و خط به پیشرفت چشمگیری دست یافته بود منطقه بین النهرین جایگاه ویژه ای داشت. سه تمدن مشهور در این قسمت در جوار یکدیگر می زیستند:آشوری ها ، ایلامی ها و بابلی ها . شوش پایتخت ایلام از موقعیت ممتازی برخوردار بود. ایلام در واقع تلفظ آشوری سرزمین هل تم تی به زبان ایلامی است و هل تم تی به معنای سرزمین خدایان است.دلایل اصلی پیشرفت ایلامی ها و پایتخت آنان شوش از حدود 7000 سال پیش به این شرح است: 1- دلایل ژنتیکی مبتنی بر هوش ذاتی 2- دلایل اقلیمی و مناسب بودن جلگه خوزستان برای کشاورزی و دامپروری 3- رقابت با تمدنهای مجاور خصوصا" تمدنهای بین النهرین.
به این ترتیب ایلامی ها توانستند برای هزاران سال در پایتخت خود شوش قدمهای بسیار موثری برای پیشرفت خود و تمدن بشر بردارند، به طوریکه پیشرفت خط، معماری، ذوب فلزات و شیشه و هنر پیکر تراشی همگی مدیون مردمان ایلام است. گستره سرزمین ایلام گاهی بسیار وسیع بوده است به طوریکه گاهی تمامی تمدن های بزرگ اطراف خود را مطیع خویش می ساختند و تمدن آنها تا مرزهای مصر گسترش می یافت. در آن هنگام شوش علاوه بر پایتخت بودن یک شهر مذهبی و کانون عبادی تمام عیار محسوب می شد.آثاری که از شوش، هفت تپه، چغازنبیل و ایذه به دست آمده است حقایق زیادی را در مورد نوع زیست و نگاه ایدئولوژیک آنها روشن ساخته است اما بسیاری از سوالات راجع به تمدن ایلامی هنوز در پرده ابهام باقی مانده است.
از میان آثار باستانی شوش در دوره ایلامی پیکره خدایان جایگاه ویژه ای دارد. یک نمونه که در موزه لوور نگهداری می شود و از جنس طلاست بسیار چشمگیر است. جام معروف شوش که چند نمونه از آن در اکتشافات باستانی به دست آمده است و یک نمونه آن در موزه لوور فرانسه نگهداری می شود اثری بسیار زیبا و سمبولیک است. نوع اغراقی که در تصاویر روی جام به کار رفته است انسان را به یاد سبک های هنری معاصر مثل کوبیسم می اندازد. معبد چغازنبیل و آثاری که در آن کشف شد اوج درخشش تمدن ایلامی را نشان می دهد. حفاری ها و پژوهش های آقای گیرشمن در ابتدای قرن گذشته نشان داد که ایلامی ها از عناصر طبیعی مثل شیشه ، قیر ،فلزات و لعاب کاشی در ساختمان سازی استفاده می کردند. استفاده از چرخ در ابعاد بزرگ و ایجاد شکافهای موازی روی زمین به مثابه ریل از دیگر ابتکارات بی نظیر ایلامی ها بوده است. نوع روابط اجتماعی و شیوه های قانون گذاری نیز در دوره ایلامی بسیار جالب توجه است و زمینه ای بسیار جالب و بکر برای پژوشگران تاریخی است.
هخامنشیان
پس از سقوط ایلامی ها شوش برای مدتی اعتبار و شکوه خویش را از دست داد اما با ظهور بزرگترین سلسله تاریخ یعنی هخامنشیان و به دلیل علاقه و رابطه آنها با ایلامی ها ، شوش بار دیگر اعتبار و منزلت بسیار یافت. در این زمان شوش به مدت چهار قرن به عنوان مهمترین پایتخت هخامنشیان در جهان شناخته می شد. پادشاهان هخامنشی بناهای باشکوه بسیاری در شوش ساختند و سفرای سیاسی کشورها در شوش به دیدار شاه می رسیدند. پیوند و تعهد ملل مختلف در ساخت بناهای شوش در آثاری که به دست آمده مشهود است. داریوش در کتیبه ای در شوش می گوید : "به یاری اهورامزدا کاخ با شکوه شوش را بنا کردم".
دشتهای حاصلخیز شوش دیر زمانی شاهد حرکت سربازان هخامنشی برای فتح مصر و یونان بود و جهان متاثر از فعالیت های سیاسی بود که در شوش اتفاق می افتاد. و شوش که در آن زمان چندین هزار سال از عمر خود را سپری کرده بود به بالاترین موقعیت سیاسی رسید. اما با حمله اسکندر به ایران و شکست آریوبرزن در جنگ با یونانیان و ورود آنان به شوش ، این شهر دیگر هرگز آن شکوه و عظمت را بازنیافت. نقل است که اسکندر در شوش دستور داد تا سردارانش از دختران نجیب زاده ایرانی همسرانی برای خود برگزینند. سربازان اسکندر قبل از عزیمت ایشان به فلات مرکزی ایران، بسیاری از آثار باشکوه هخامنشی در شوش را ویران کردند و شهر در غم شکست ایرانیان به سوگ نشست.
سلوکیان و پارتیان
پس از روی کار آمدن سلوکیان شوش به عنوان یک مرکز تجاری ، به صورت تقریبا" مستقلی اداره می شد. چنین وضعیتی تقریبا" تا پایان دوره اشکانی حاکم بود. از معدود آثار مکتوبی که از سلوکیان به دست آمده ، کتیبه هایی است که در شوش یافت شده است. سلوکیان برای ایجاد ارتباط تجاری قوی تر میان شوش و سرزمین های دیگر اقدام به کانال کشی رودخانه کارون(ائولایوس) نمودند. و بدین ترتیب ادویه و کالا از هند و عربستان از طریق دریا در بازار شوش تجارت می شد. سکه های یافت شده در شوش حقایق زیادی از دوره سلوکیه و اشکانی روشن ساخته است. در دوره پارتیان شوش متاثر از کشمکش ایران و روم بود و یونانیان به همراه بقایای ایلامی و یهودی و سایر ملل ساکن در شوش اکنون قسمتی از کشور پهناور اشکانی بودند.
ساسانیان
در دوره ساسانیان شوش به همراه شوشتر و جندی شاپور به عنوان مراکز اقتصادی تولید و صادرات ابریشم به اقصی نقاط جهان مطرح بودند. در ابتدای دوره ساسانی و اواخر پادشاهی شاپور دوم شورش و نافرمانی بوجود آمده در شوش بوسیله حمله شاپور با فیل فرو نشست و شهر به ویرانه ای مبدل شد که آثار آن هنوز در شوش وجود دارد. پس از این حادثه شهر شوش به "ایران خره شاپور "به معنی شکوه ایران به دست شاپور تغییر نام داد و در شمال شهر شوش شهر "کرخادی لادان" ساخته شد که بعدها به " ایران آسان کر کواد " به معنی کواد ایران را آرام ساخت تغییر نام داد. در این زمان پس از شکست روم از ایران و انتقال اسرای رومی به شمال خوزستان این منطقه تحت تاثیر حضور آنان قرار گرفت. با نفوذ مسیحیت شوش به قسمتی از نواحی اسقفی قرار گرفت. با ظهور مانی و آیین او تمام منطقه غرب و شرق تحت تاثیر آیین او قرار گرفت و در نهایت مانی در زمان بهرام یکم و با فشار موبدان در زندان بیلاباد (گندی شاپور) از توابع شوش کشته شد.
"هادی مهرابی"
محوطه باستانی هفت تپه حدود 15 کیلومتری جنوب شرقی شهر شوش واقع شده و همانطور که از نام آن پیداست از تپههای متعددی تشکیل شده است. گستردگی این محوطه باستانی به مراتب باعث جلب توجه کاوشگران مختلف قرار گرفته است. اولین عملیات حفاری به سرپرستی دکتر عزت الله نگهبان در سال 1344 در این محل آغاز گردید که تا سال 1357 ادامه یافت. بررسیهای سطح الارضی که قبلاً مَک آدامز (Robert McC Adams) در این ناحیه انجام داده بود، گویای این مسئله بودند که این محوطه گسترده باستانی فقط در دوره محدودی مسکونی بوده است .
در هفت تپه قسمتی از یک دیوار خشتی و طاقی آجری در هنگام تسطیح زمین و راه سازی توسط بولدوزرهای طرح نیشکر هفت تپه نمایان گردید. این محل توسط هیئت حفاری به عنوان نقطه شروع کار انتخاب شده و با ایجاد شبکهای که دارای خانههای 10 × 10 متر بود که عملیات حفاری از این محل به سمت جنوب ادامه پیدا میکرد. خاکهای ناشی از حفاری در قسمت شمال غربیِ محوطه حفاری، در مجاورت تپهای که مجموعه آرامگاهها بر روی آن واقع شده، انباشته شدهاند. با ادامه کاوش در طول فصلهای بعدی، ترانشههای متعددی به ابعاد 10 ×10 متر حفاری شدند که تعداد آنها مجموعاً حدود 150 ترانشه میباشد.