به گزارش خبرنگار فرهنگی ـ اجتماعی آتی نیوز؛ سران اهل تسنن قصد دارند این مرکز را در کنار مسجدی متعلق به اهل سنت بنا کنند اما تاکنون موفق به جلب رضایت از شیعیان برای خریداری منازلشان نشدهاند. شنیدههای خبرنگار آتی نیوز مبنی بر این است که قرار است، در کنار مسجد مذکور یک مرکز بزرگ فرهنگی جهت ترویج افکار وهابیت تاسیس شود. گفتنی است بر اساس برخی بررسیهای انجام شده، برخی آمار موجود حاکی از رشد و افزایش تعجببرانگیز تعداد پیروان فرقه ضاله وهابیت در شهرهای مختلف جمهوری اسلامی ایران دارد.
وهابیت تلاش دارد با روش صهیونیستی جنوب ایران را به تسخیر خود درآورد. به گزارش البرز، برخی چهرههای فعال وهابی با لباس اهل سنت فعالیت تازهای را شیعیان در مناطق جنوبی کشور اغاز کردهاند. این گزارش حاکیست براساس اعتقادات صهیونیستها بخشی اعظمی از خاک ایران درجنوب کشورمان درگذشته مرکز فعالیت یهودیان بوده است. آنها براین باورند که شیراز مرکز این فعالیتها در گذشته به شمار میرفته است. ازهمین رو و با توجه به امکان معامله آسان با وهابیون وهمچنین بدلیل عدم امکان حضور صهیونیستها در کشور وهابیون به پیاده نظام ارتش صهیونیستها در جبهه آرام تسخیر جنوب تبدیل شده اند. خرید اماکن و منازل متعلق به شیعیان دربرخی مناطق استان فارس و بوشهر از مهمترین راهکارهای حضور وهابیون در این مناطق بشمار میرود. اخیرا تعدادی از سران اهل سنت با گرایش وهابی قصد دارند مرکزی را برای انجام فعالیتهای خود در شیراز دایر نمایند. بهمین منظور این افراد برای خرید منازل متعلق به شیعیان جهت احداث مرکز خود با مالکان آنها وارد معامله شده اند. خبرنگار البرز از بوشهر خبر داد جزایر کوچک این استان در خط مقدم تسخیر و آنچه عملیات پاک سازی منطقه از شیعیان نامیده میشود قرار دارد. ایجاد مساجد و مراکز اهل سنت به منظورقرار دادن دراختیار وهابیون از جمله مواردی است که با فشار سیاسی بعنوان اولین حربه در منطقه درحال شکلگیری است. خالی کردن برخی شهرکهای شمالی بوشهر از سکنه شیعه از چند سال پیش تحت عنوان خرید و مهاجرت برای اشتغال در دستور کار سران وهابیون حاشیه خلیج فارس قرار دارد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، جزئیاتی از جلسه رسیدگی به اتهامات عبدالمالک ریگی از اخبار شبکه یک سیما پخش شد. گفتنی است اولین دادگاه محاکمه ریگی سرکرده گروهک تروریستی شرق کشور چند روز پیش دریکی از شعب دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شد. ریگی در این دادگاه در تاریخ 6 خرداد اظهار داشت: من معروف به عبدالمالک هستم و کسانی را که کشته شدهاند همه به دستور مستقیم من یا شورا بوده است. وی افزود: من در این کشتارها مستقیم یا غیرمستقیم نقش داشته و مسئول ابلاغ حکم بودم. ریگی ادامه داد: کمکی از گروه ناتو به من شد و من در سال 2004 در اسلام آباد ملاقاتی با آمریکاییها داشتم و موضوع ایران عامل اصلی این ملاقات بود. سرکرده گروهک تروریستی شرق کشور ادامه داد: آمریکاییها باردیگر ملاقاتی در کویت با من ترتیب دادند و در این ملاقات یکی از رابطهای خود را پیش من فرستادند و او گفت که میخواهیم با هم همکاری و فعالیت کنیم تا کارها رو به جلو برود به همین منظور میخواستیم با عبدالمالک ملاقات داشته باشیم. ریگی افزود: من 7 عدد تلفن از اینها گرفتم که این تلفن ها کنترل نمیشدند.
شایان ذکر است ریگی در بخشی از دادگاه در مقابل شهود و خانواده شهدا در مورد جنایات خود توضیحاتی داد و گفت: در عملیات تاسوکی هدف ما گروگانگیری بود به این دلیل که چند نفر از دوستان ما زندانی بودند و ما میخواستیم گروگانها را با زندانیهای خود مبادله کنیم. در بخشی از این دادگاه یکی از شاهدان اظهار داشت: در 25 اسفندماه 84 بدون دلیل در تاریکی شب راه را بستند و همه مردها و سرنشینهای ذکور را پیاده کرده و زنها را نیز در یک قسمت جمع کردند و بعد هم بدون اینکه واخواهی شود و جرمی برای کسی تعریف شود در مقابل چشمان زنان و مادرانی که در آن صحنه حاضر بودند دستور اجرای آتش را عبدالمالک ریگی صادر کرد. ریگی در ادامه با اشاره به بمب گذاری در مسجد علی ابن ابیطالب اظهار داشت: هدف را انتخاب کرده بودند و در مسجد عملیات انجام گرفت و در ادامه تعدادی از خانواده های شهدا به توضیح این حوادث پرداختند. در پایان ریگی با خانواده های شهدا رو در رو شد و پاسخی جز شرمندگی و روسیاهی نداشت و گفت: ما در یک فقه انحرافی بودیم و همه چیز را در عینک خود می دیدیم و هر فکر و حرکت و تلاشی صورت گرفته و باعث ضربه بزرگی شد، همه و همه این افکار در مسیر انحراف بود و حال من چگونه هر یک از آنها را توجیه کنم. اینها را هم بخوانید: ـ اولین دادگاه ریگی + تصاویر ـ اراجیف پس مانده های گروهش ـ اعترافات جدید عبدالمالک ریگی در مصاحبه با پرس تیوی
زاهدان نیوز ـ امام جمعه مسجد مکی زاهدان در تداوم مخالفت با طرح هایی که موجب ترقی وبهبود زندگی مردم سیستان و بلوچستان می شود این بار در نماز جمعه هفته گذشته خود با طرح اخراج افاغنه مخالفت کرد وی در اظهاراتی کاملاً غیر کارشناسی خروج افاغنه را به ضرر کارهای خدماتی و اقتصادی استان سیستان وبلوچستان دانست . این اظهارات مولوی عبدالحمید در حالیست که اتباع افغان قریب به صدهزار فرصت شغلی را در سیستان و بلوچستان اشغال کرده اند و عده زیادی از جوانان بلوچ و فارس بدین علت بیکار مانده اند. مطمئناً، اگر کسی به اندازه سر سوزنی دلسوز جوانان استان باشد نمی تواند به 100 هزار فرصت شغلی از دست رفته بی توجه باشد. جای تأسف است که حتی بازارهایی که پیش از این کاملاً در دست جوانان بلوچ اداره می شد از جمله چهار راه رسولی ، امروز به دست افغان ها افتاده است با چنین وضعیتی چگونه برخی بدین راحتی راضی می شوند یک تاجر جوان بلوچ را جایگاه شاگردی و بردگی یک تبعه بیگانه در چهار راه رسولی ببینند . قطعاً اگر کسی ذره ای تعلق به هویت ایرانی داشته باشد نمی تواند مردم استان را با تبعه افغان پولدار معاوضه کند. سیاسی بودن و غیرمنطقی بودن اظهارات امام جمعه مسجد مکی زاهدان هنگامی برملا می شود که وی در آخر همین خطبه خواستار بوجودآمدن موقعیت شغلی برای اهل سنت شده است آیا این تناقض فاحش را در گفتاری کسی که هر روز القاب جدید و ماوراء بشریت برای خود وضع می کند می توان ندیده گرفت. تناقضی که از سویی اشغال فرصتهای شغلی توسط افغانها را مطلوب می داند و از سویی دیگر مدعی استخدام و اشتغال برای اعل سنت است آیا این تناقض حکایت از یک فریب کاری سیاسی ندارد؟ آیا اهل سنتی که برای نماز آمده اند مستحق آلوده شدن به این فریبکاری ها هستند؟ البته اگر سخنران این خطبهها به جای حفظ مطالب دیکته شده کمی درباره محتوای آن تأمل می کرد متوجه ابن تناقض فاحش میشد. گذشته از این حضور تعداد زیادی از مدیران اهل سنت در بدنه اجرای استان خلاف ادعاهای سیاسی این مولوی را اثبات میکند. چند حاشیه: 1. به دوستان زاهدان نیوز باید گفت، از یک افغانی همپیمان با طالبان چه انتظاری جز حمایت از همکیشانش دارید؟ همه میدانند، جناب مولوی عبدالحمید افغانیالاصل است و شناسنامه ایرانی را در زمان سلطه ننگین گروهک موسوم به اصلاحطلب گرفته است. [البته منظور من روشن است که افغانیهای خوب هم کم نیستند، منم با خیلی از افغانیها آشنا یا دوستم. اما قانون و مملکت هم حساب و کتاب دارد.] 2. اگر افغانیها از ایران بروند، مساجد و جماعات این آقایان از رونق میافتد! 3. زاهدان، شهری است با اکثریت پیروان اهل بیت(ع) اما همین مقدار سنی هم که هستند، حدود ده درصدشان بومیاند و اکثراً از بلوچهای افغانی و پاکستانیاند و عدهای هم از حاشیهها و شهرهای کوچک آمدهاند. مرصاد