گردشگری در سرزمین چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد
استان کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران واقع شده است که با داشتن مواهب خدادادی و جاذبه های زیبای طبیعی و پوشش زیبای جنگلی و گیاهی و داشتن رودخانه ها و چشمه های فراوان به سرزمینی چهارفصل در جنوب ایران تبدیل شده است که چشم هر بیننده ای را به خود جلب می کند. متاسفانه هنوز این استان زیبا برای هموطنان خوبمان ناشناخته مانده است.
جا دارد که دستگاههای فرهنگی برای معرفی این استان بیش از پیش همت گمارند.
اگر به صنعت گردشگری در این استان توجه و زیرساخت های توسعه این صنعت برای رفاه حال گردشگران فراهم شود مطمئناً به یکی از مهمترین قطب های گردشگری در کشور تبدیل می شود.
پوشش زیبای جنگل در اطراف شهر یاسوج و سی سخت و سایر شهرها و روستاهای این استان و ساحل زیبای رودخانه های روان در استان برای مسافران این دیار لحظاتی زیبا و به یادماندنی خواهد داشت که گذر از اطراف و جاده های این استان به انسان طراوت و شادابی می بخشد.
آبشار زیبای یاسوج ، پارک جنگلی و ساحل رودخانه بشار و تنگ گنجه ای و مهربان بافت قدیمی شهر دهدشت که از دوران صفویه برجای مانده است چشمه بلقیس چرام در کهگیلویه چشمه میشی کوه گل و قله زیبای دنا در سی سخت و دژ سلیمان و رود خانه شاه بهرام در گچساران و دهها اثر طبیعی و تاریخی دیگر همه ا زجاذبه های دیدنی این استان است.
وجود امام زاده بی بی حکیمه خواهر حضرت امام رضا (ع) در گچساران و 400 امام زاده و اماکن متبرکه در گوشه و کنار این استان که هر ساله هزاران زائر از اقصی نقاط کشور و کشورهای حوزه خلیج فارس به زیارت این اماکن متبرکه می آیند همه نشان از اعتقادات عمیق و باورهای دینی در این استان است که صد در صد شیعه مولای علی (ع) هستند. استان چهار فصل ما مهد قوم قدیم ایرانی لر و میعادگاه ایلات بویراحمدی، بهمئی، باشت و بابوئی، طیبی، چرام و دشمن زیاری است که از دیرباز تاکنون در این نواحی روزگار می گذرانند و زندگی عشایری با طبیعت زیبای استان را به زندگی امروزی ترجیح می دهند.
و ان شاءالله با اطلاع رسانی و توسعه زیرساخت های گردشگری در این استان شاهد رونق این صنعت در منطقه باشیم.
جزییات لایحه بودجه سال 88
افزایش 30درصدی حقوق کارکنان دولت و یارانه کالاهای اساسی
میزان برداشت دولت از حساب ذخیره ارزی در بودجه سال آینده به حدود یک سوم سال جاری می رسد و از 36 میلیارد دلار امسال به 14 میلیارد دلار در سال 88 خواهد رسید.
رحیم ممبینی معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: در صورت تصویب بودجه پیشنهادی دولت در مجلس شورای اسلامی و عدم تغییر آن، در سال آینده کسری بودجه نخواهیم داشت.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در سال های گذشته بودجه ها حداکثر 2 تا 3درصد به هنگام تصویب در مجلس تغییر می کرد و با در نظر گرفتن اصلاحیه حداکثر تغییرات در بودجه 5 تا 6درصد است گفت: مجموع تغییرات بودجه به بیش از 10درصد نمی رسد و این ناشی از استحکام در تدوین آن است. ضمن اینکه در تهیه لایحه بودجه 88 انعطاف خاصی نیز تعبیه شده است که اگر شرایط مفروض تغییر کند می توانیم خودمان را با آن وفق بدهیم.
وی ادامه داد: برای آموزش و پرورش و کاهش تصدی گری ها نیز عوامل انگیزشی زیادی در بودجه در نظر گرفته ایم و در کل اعداد و ارقام در راستای خصوصی سازی در بودجه آینده چشمگیرند.
وی با بیان اینکه در لایحه بودجه حکمی پیش بینی شده است که اگر قیمت نفت تا 45 دلار افزایش یابد این افزایش قیمت باید به سمت طرح های عمرانی جهت بگیرد ادامه داد: فاصله درآمد نفتی حاصل از فروش هر بشکه نفت با قیمت 37.5 دلار تا 45 دلار حدود 6 هزار و 100 میلیارد تومان پیش بینی می شود که با اولویت به طرح های آب، راه، راه آهن، بهداشت و کشاورزی اختصاص می یابد. همچنین احکامی پیش بینی شده که دستگاه های اجرایی می توانند براساس آن اموال منقول و غیرمنقول مازاد را بفروشند. در واقع شرکت های دولتی می توانند تا 4 هزار میلیارد تومان از دارایی های ثابت خود را به فروش برسانند و صرف پروژه های مصوب کنند.
وی با تاکید بر اینکه جهت گیری ها در بودجه عمرانی لحاظ کردن مصوبات استانی در لایحه بودجه با ساز وکار مشخص و پس از گذراندن کمیسیون ماده 32 است گفت: جهت گیری عمده در اعتبارات عمرانی توجه به طرح ها و پروژه ها برای رفع محرومیت و ایجاد رفاه عمومی و نیز ایجاد زیرساخت برای تولید و اشتغال است. در همین فضا توجه به مصوبات استانی، اولویت در پروژه های مربوط به آب و راه، شبکه های آبیاری و مهار آبهای سطحی در بودجه سال آینده دیده می شود.
ممبینی با اشاره به اینکه توجه به زیرساخت ها در شهرک های صنعتی برای اولین بار در بودجه سنواتی کشور دیده شده است گفت: در سال آینده بودجه راه های روستایی از 200 میلیارد تومان به 350 میلیارد تومان افزایش یافته است. همچنین 300 میلیارد تومان یارانه برای اختصاص به طرح مسکن مهر پیش بینی شده است. برای تقویت علم و فناوری و نیز تجهیز دانشکده های علوم و نیز 150 میلیارد تومان در نظر گرفته ایم و 90 میلیارد تومان هم بابت تجهیز بیمارستان ها اختصاص یافته است.
رحیم ممبینی در این نشست خبری در پاسخ به سوالات خبرنگاران گفت: با اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری حقوق کارمندان دولت به طور متوسط 25 تا 30درصد در سال آینده افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: دولت برای اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری در بخش بازنشستگان 4 هزار میلیارد تومان و در بخش شاغلان 5 هزار میلیارد تومان در بودجه 88 پیش بینی کرده است.
ممبینی با بیان اینکه یارانه کالاهای اساسی در بودجه 88 افزایش یافته است گفت: این یارانه از 6 هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به 7 هزار و 100 میلیارد تومان در بودجه 88 رسیده است.