بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر تهران در نامه سرگشاده ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آقای لاریجانی در جنگ احزابی که مقام معظم رهبری فرمودند علیه دولت شکل گرفته است، شما در کدام طرف قرار گرفتهاید؟ علیه دولت!؟
متن کامل این نامه سرگشاده به این شرح است:
جناب آقای لاریجانی
رئیس مجلس شورای اسلامی
با سلام
پس از اعتراض رئیس جمهور محترم نسبت به اقدامات مجلس در خصوص تغییر لایحه بودجه 88، جنابعالی نامهای در پاسخ به اعتراض ایشان در رسانه ها منتشر کردید؛ در این خصوص بر خود لازم دیدیم که نکاتی را به شما یاد آور شویم که در ذیل به آنها اشاره شده است:
- نوشتن لایحه بودجه از وظایف دولت بوده و دولت مطابق با سیاستهای خود آن را تنظیم می نماید و مجلس شورای اسلامی آن را به تصویب میرساند و عقلا و عرفای مجلس به صورت جزئی این لایحه را اصلاح و تصویب مینماید؛ اما در مورد بودجه 88 ما شاهد آن هستیم که مجلس ماهیت این لایحه را تغییر داده به طوری که دیگر نمیتوان نام لایحه بر آن نهاد و بیشتر به یک طرح شباهت دارد تا یک لایحه، تغییر ماهیت این لایحه موجب میشود که دولت نتواند در راستای سیاستهای خود حرکت نماید.
متأسفانه رفتار شما در صحن مجلس یکی از دلایل این اشتباه بود، از این جهت که دولت باید از سیاستهای خود دفاع نماید، اعتراض دولت بجا و قانونی است.
آقای لاریجانی فراموش ننمایید که مقام معظم رهبری در آستانه انتخابات مجلس هشتم فرمودند که به کسانی رأی دهید که دولت را در خدمت رسانی یاری دهند؛ اما مجلسی که شما ریاست آن را بر عهده دارید در حال حاضر در سیاستهای دولت سنگ اندازی میکند.
- آقای لاریجانی چگونه است که طرح هدفمند کردن یارانهها که دولت نهم به مدت دو سال بر روی آن کار کارشناسی انجام داده است و از کمیسیون تلفیق مجلس هم عبور کرده است، در جلسه نیم ساعته مجلس زیر پا گذاشته شده است؟ آیا به نظر شما چنین تصمیمی کارشناسی شده است؟
- بسیاری از کارشناسان لایحه(طرح) بودجه 88 را غیر منسجم دانسته و ناهماهنگ دانسته و معتقدند که دولت نمیتواند آن را اجرا نمایید و این نتیجه تغییر بدون کارشناسی مجلس در یک جلسه نیم ساعته است، متأسفانه این مصوبه مجلس نمیتواند به دولت در راستای اهدافش کمک نمایید.
- این مصوبه با اصل 52 و 53 مغاییر است، اظهارات سخنگوی شورای نگهبان مؤید این سخن است، شورای نگهبان به این مصوبه در 8 مورد ایراد وارد نموده است.
- لحن نامه شما به رئیس جمهور و رفتار شما در مجلس نشان دهنده یک رفتار حقوقی نیست، در شرایطی که دولت ائتلافی در کشور در انتخابات ریاست جمهوری مطرح است طبیعی است که در این طرح دولت کنونی باید تضعیف شود، اینگونه برخورد شما میتواند یک واکنش سیاسی نسبت به نامه دکتر احمدینژاد باشد.
آقای لاریجانی طرح هدفمند کردن یارانهها در راستای اهداف نظام است لذا از شما خواهشمندیم که برای اهداف سیاسی به اهداف نظام خدشه وارد نسازید.
- به کاربردن کلمه طنز نسبت به سخنان دکتر احمدی نژاد یکی دیگر از نکات قابل توجه در نامه شما بود، شما در مصاحبه خود نامه ها را حقوقی دانسته بودید نه سیاسی؛ اما بکار بردن این جمله در نامه خود موجب توهین به دولت و کاهش شان این قوه گردیده است که حاکی از یک رفتار کاملا سیاسی میباشد.
بهتر است که این سخن مقام معظم رهبری را به شما یادآور شویم که فرمودند: بی بند و باری در اظهار نظر علیه دولت چیزی نیست که خداوند متعال از آن بگذرد.
آقای لاریجانی در جنگ احزابی که مقام معظم رهبری فرمودند علیه دولت شکل گرفته است شما در کدام طرف قرار گرفتهاید؟ علیه دولت؟
- جناب آقای لاریجانی به شما توصیه میکنیم در تعامل با دولت منافع ملت را در نظر بگیرید، فراموش نکنید که شما رئیس خانه ملت هستید، دخالت دادن سلایق سیاسی خود در برخود لوایح یک نوع بی بند و باری است.
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نامه بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به رئیس مجلس
بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در نامه سرگشاده ای خطاب به رئیس مجلس، ضمن برشمردن ایرادات و شبهات حقوقی نامه لاریجانی به رئیس جمهور، ادبیات آن را مخرب ساحت قوه قانونگذاری کشور دانست. متن کامل این نامه سرگشاده به این شرح است:
ارائه لایحه بودجه سال 88 از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی و تغییرات اساسی مجلس در آن که در نهایت منجر به نامه نگاری رئیس قوه مجریه به رئیس قوه مققنه گشت، حاوی نکات مهمی است که بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران خود را موظف می داند تا پیرامون آن چند نکته را مورد اشاره قرار دهد:
الف- فارغ از مباحث مربوط به بودجه سال 88، درحالی که نامه رئیس جمهور به رئیس مجلس کاملا مستند به بندهای مختلف قانون اساسی است و ادبیات نگارش آن منطقی و با حفظ موازین اخلاقی است، اما به نظر می رسد نوع نگاه و پاسخ ریاست محترم مجلس شورای اسلامی بدین نامه، به دور از شان و نزاکت رئیس قوه مقننه کشور و هم چنین داراری ابهاماتی است که انتظار می رود جناب آقای لاریجانی بدان پاسخگو باشند.
به عنوان مثال در سراسر پاسخ آقای لاریجانی، اشاره ای به چرایی افزایش بودجه 220 درصدی مجلس شورای اسلامی و هم چنین 700درصدی مرکز تحقیقات اسراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام نشده و این در حالی است که رئیس جمهور در نامه خویش از کاهش درآمدهای بودجه بالغ بر 1278.5 میلیارد ریال و هم چنین افزایش هزینه های بودجه بالغ بر 83720 میلیارد ریال خبر داده و تمامی اینها در حالی اتفاق می افتد که کل بودجه جاری کشور تنها 6درصد افزایش داشته است و این تنها یک نمونه از سوالات مربوط به علت تغییرات گسترده مجلس در لایحه بودجه سال آینده است.
ب- متاسفانه جدای از نوع ادبیات ریاست محترم مجلس شورای اسلامی که بیش از هر چیز مخرب ساحت قوه قانونگذاری کشور است و به همین دلیل حتی اعتراض بسیاری از نمایندگان محترم را نیز منجر گشته، تفسیر ایشان از نفس نگارش چنین نامه ای از سوی رئیس جمهور نیز بسیار عجیب و در نوع خود جالب توجه است، ایشان در حالی با اشاره به اصل 57 قانون اساسی، اصل تفکیک قوا در نظام جمهوری اسلامی را مطرح نموده اند که مشخص نیست با اشاره به این موضوع سعی در حل چه مشکلی را داشته اند؟! چرا که اساسا حتی با یک بار مطالعه سریع نامه رئیس جمهور نیز می توان بدین موضوع پی برد که هدف از نگارش این نامه به هیچ عنوان دخالت در کار و یا اختیارات قوه مقننه نبوده است و صرفا تذکری از سوی رئیس جمهور به رئیس مجلس بوده که سوگمندانه باید گفت آقای لاریجانی حتی چنین تذکری را نیز برنتافته اند.
ج- همگان به یاد دارند، در خرداد ماه سال جاری رهبر معظم انقلاب در نخستین دیدار خویش با منتخبان ملت در مجلس هشتم، بر اصل همکاری مجلس هشتم با دولت به عنوان یک اصل اساسی تاکید کردند و هم چنین پیش تر از آن نیز از آحاد ملت خواسته بودند تا نمایندگانی انتخاب شوند که راه را برای خدمت دولت نهم هموار تر کنند، حال باید از آقای لاریجانی و دیگر نمایندگانی که به صورت غیرقانونی و در حالی که نسبت به سلامت رای گیری مجلس در رابطه با حذف بند هدفدمند کردن یارانه ها تردید وجود دارد، اقدام نموده اند سوال کرد براستی تا چه میزان در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب حرکت نموده اند؟ آیا تفاوت مجلس فعلی با برخی از مجالس پیشین تنها باید در عنوان کلی راه یافتگان بدان باشد؟!
د- در پایان از ریاست محترم مجلس تقاضا می شود تا ضمن پاسخگویی به شبهات بوجود آمده در روند اصلاح لایجه بودجه سال آتی که به نظر می رسد از هم اکنون، مسیر دشواری را مقابل دولت دهم (فارغ از هر گرایش سیاسی) قرار داده است، با بکارگیری ادبیات مناسب و در خور، مانع هرگونه بهانه تراشی برای دشمنان نظام و انقلاب اسلامی شوند.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
اسفندماه 1387
به نقل از انصارنیوز
آرامش در قرآن _ تبعیت از هدایت الهی اولین قدم کسب آرامش
اگر میخواهیم بدانیم تابع امر و هدایت خدا هستیم یا نه ؟ باید نگاه کنیم ببینیم که خوف و حزن از ما دور شده و به آرامش رسیده ایم یا نه ؟
انک لا تهتدی من احببت و لکن الله یهدی من یشاء (ای پیامبر تو هر کس را که بخواهی نمی توانی هدایت کنی و اما خدا هر کس را که خواست هدایت می کند)
إن علینا للهدی ( همانا هدایت بر عهده ماست ) _قرآن کریم
در قرآن کریم کسانی معرفی شده اند که از آرامش برخوردارند .اولین گروه اینها هستند : سوره مبارکه بقره آیه 38_ فمن تبع هدای فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون ( هر کس از هدایت من پیروی کند نه خوف ونه حزن دارد ).
بشر در زمین که ظلمت دارد احتیاج به نور دارد که این نور هدایتی است که در این آیه اشاره شده و همزمان با هبوط آدم بر زمین هدایت هم بوده است . چهار مصداق برای هدایت در قرآن بیان شده است : اول _ شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن هدی للناس _ پس اولین هدایت قرآن است و تمسک به آن هدایت را به ارمغان می آورد و پیروی از هدایت یعنی آرامش . دنیا لیل است ... ودراین تاریکی شب ممکن است انسان ناخواسته یا خواسته به دیگران ظلمی کند ، و ظرفی را بشکند پا روی کسی که در تاریکی معلوم نیست بگذارد و هزار مورد دیگر ... و تنها در این ظلمت نور و روشنایی مایه نجات از اینها است ، اصلا تاریکی مایه نگرانی و نور آرامش را به ارمغان می آورد . علامت تبعیت از هدایت و منفصل شدن از تبعیت نفس ، خداحافظی با کلمه " به نظر من است " است ، و "من" از بین می رود.
مصداق دوم هدی : در روایات به اهل بیت تعبیر شده و الآن امام زمان هدی هستند و همه ائمه هدایت هستند و تمسک به آنها یعنی آرامش .
مصداق سوم : در قرآن به مکه اشاره شده است . مسجد الحرام و مقام ابراهیم و مکه و منا و صفا و مروه همه هدی هستند ، که همه اینه البته یک باطنی هم دارد که حضرت امیر فرمود أنا بیت الله ، و فرمود نحن کعبه . الآن مکه کعبه اسلام و اجسام است و کربلا کعبه ایمان و قلوب است و سر اینکه در روایات داریم که حضرت حجت قبله را به سوی کربلا میگردانند این است که مردم همه حسینی می شوند نه اینکه ظاهر قبله عوض شود . تعبیر رسول اکرم در کتاب کامل الاسلام از کربلا این است که فرمودند : کربلا قبة السلام . لذا رفتن به کربلا شرط ندارد ، حضرت صادق فرمودند کسانی که فقریند سالی یکبار و کسانی که غنی هستند سالی دو بار به کربلا بروند .
مصداق چهارم هدی خداوند در قرآن به تورات و انجیل اشاره کرده است _ و أنزل التورات و الانجیل هدی للناس _ یعنی ما باید اول اینها را هم قبول کرده باشیم و اصلا یکی از نشانه های متقین ، یؤمنون من قبلک است . البته نه تورات و انجیل تحریف شده فعلی بلکه تورات و انجیلی که در آن اسامی مبارک حضرت محمد و مهدی و علی آورده شده است .
هر کس تبعیت کند از این هدایت ها پس نه خوف و نه حزنی خواهند داشت . پیامبر یه جایی نشسته بودند و سلمان که پیامبر فرمود سلمان از لقمان بهتر است آمدند خدمت حضرت رسول و دیدند که جناب امیرالمؤمنین هم حضور دارند به حضرت گفتند من در راه که آمدم یک جا پا بیشتر نبود و حضرت فرمودند من پایم را دقیقا در جای پای پیامبر گذاشته بودم ، این معنای هدایت است .
قرآن در مورد ثمره تبعیت از هدایت اینها است : اول برداشته شدن خوف ، محبت حضرت امیر حلقه های در بهشت است پس باید سفت چسبید به این حلقه های بهشت . همچنین هر کس از هدایت خدا پیروی کرد حزنش هم از بین میرود . و سوم اینکه فمن تبع هدای فلا یضل و لا یشقی یعنی اینکه نه دیگر گمراه می شود و نه شقی خواهد شد . کسانی که نگران عاقبت به خیری هستند نگاه کنند ببینند که حضرت امیر را دوست دارند یا نه ؟ محبت اهل بیت در موقع مردن به تعبیر امام صادق به فریاد انسان میرسد ، محبت با تبعیت ، یعنی قبول هدایت و پیروی از آن .
فردی آمد خدمت امام صادق و گفت دعا کنید ما هم برویم بهشت . حضرت فرمود ما دعا می کنیم خدا شما را از بهشت بیرون نکند ، گفت منظور شما چیست ؟ فرمود مگر شما ما را دوست ندارید ، گفت : بله . فرمودند محبت ما یعنی بهشت . یعنی الآن بهشت هست و نقد است و نسیه نیست ، یعنی الآن ما از آتش دوریم ، اگر هر کدام ما الآن در سرور و بهجتیم این همان اثرات محبت است .
امام صادق علیه السلام فرمود تفسیرٌ هُدی علی علیه السلام ، تفسیر هدی یعنی اطاعت از علی . حضرت امیر یک روز در مسجد کوفه نشسته بودند به میثم تمار فرمودند شمشیر من را بیاور و فرمودند میثم امروز میخواهم کاری کنم که گرد و غبار از وجود مردم کوفه برود و امروز چیزی از من خواهند دید که آنها که مؤمنند ایمانشان بیشتر و منافقان نفاقشان بیشتر خواهد شد ، میثم میگوید من یکباره دیدم صدای همهمه ای از در مسجد شنیده شد و رفتم دیدم هزار شتر ایستاده و مردمی جمع شده و یک زن در کنار یک پیرمرد هم حضور دارند و از شام آمده بودند و گفتند که می خواهیم با امیرالمؤمنین دیدار کنیم ، وقتی حضرت را دیدند کلماتی در توصیف حضرت گفتند که بسیار والا بود بعد گفت یا علی من آمده ام که از من رفع تهمت کنید ، که پدرش به سخن در آمد و گفت در شام به من میگویند اباالغضب و من اجازه نمی دهم دخترم آلوده دامن باشد و حال او دچار حمل شده در حالی که خود می گوید با هیچ نامحرمی تماس نداشته ام ، حضرت فرمودند که میثم همه مردم را صدا کن تا بیایند مسجد کوفه ، بعد حضرت فرمودند هوا گرم است و ما به کمی یخ احتیاج داریم مردم فرمودند که ما با شام دویست و پنجاه فرسخ فاصله داریم ، حضرت فرمودند : مشکلی نیست و از همان جا در جلوی چشم مردم یک تکه یخ ظاهر کردند که صدای همهمه مردم بلند شد ، بعد حضرت دستور دادند که پرده ای وسط مسجد بزنند و زن متخصص آن زمان از آن دختر بازرسی کردند و گفتند که آقا جان این زن حامله است ولی هیچ اثری از تماس نیست ، حضرت یخ را دادند و گفتند بیرون از مسجد و زن را در یک ظرف آب قرار دهید و این یخ را هم در این ظرف قرار دهید و بعد یک زالو از رحم این زن خارج می شود و وزنش را هم پیشاپیش گفتند . رفتند و زالو خارج شد و وزنش هم کردند مطابق گفته حضرت بود و بعد حضرت فرمودند این دختر ده ساله که بوده یک زالو در آب وارد رحم این دختر شده و حالا بزرگ شده و بعد از این پدر دختر شهادتین را گفت . حضرت فرمود ما به تمام علوم واقفیم . پس کسانی که دنبال حضرت امیر راه افتادند دنبال رو هدایت هستند و نه خوف دراند و نه حزن چرا ؟ چون علی مظهر خداست و ما نفدت کلمات الله .
کسانی که هدایت خدا را تابع شدند خداوند را بزرگ میدانند لتکبروالله ... و در آخر هم نتیجه اش شکرگذاری انسان است .
سخنان استاد گرانقدر حجه الاسلام معمار