امروزه مغزی مداد را بعد از پختن به موم آغشته میکنند تا کارش بهتر شود و اثرش پر دوام تر گردد . کارخانه های زیادی با فرمول خاص خودشان این کار را انجام میدهند ولی نتیجه محصولات آنها اندکی با هم اختلاف دارد .
چوب مداد معمولا از چوب درخت سرو است زیرا رگه های آن مستقیم و به علت نرمی تراشیدنش آسان است . البته سرو انواع و اقسامی دارد که بهترین آنها از کانادا است .
مغزی مداد باید با چسب در داخل چوب محکم شود تا هنگام فشار به نوک از جایش تکان نخورد . چوب مداد در مقطع گرد یا شش ضلعی است .
مدادهای شش ضلعی به خاطر اینکه روی میز غل نمیخورد در ادارات و یا کارگاههای طراحی از آن استفاده میشود . مدادهای گرافیتی در مقطع چهار گوش و یا بیضی هستند و نوک آنها بجای گرد تخت است .
امروزه موش دارای جایگاه خاصی می باشد. موش قادر به تشخیص حرکت و کلیک بوده و پس از تشخیص لازم، اطلاعات مورد نیاز را به رایانه ارسال می کند تا عملیات مورد نیاز انجام شود.
در سیستم های اولیه موشی وجود نداشته زیرا رایانه ها در آن زمان دارای اینترفیسی مشابه ماشین های تایپ یا کارت پانچ بودند. بعداز چندین سال کلید های پیکانی در اغلب ترمینال ها مورد استفاده قرار گرفتند.
سپس مدادهای نوری و Joy Stickها به بازار عرضه شدند، تا اینکه موش به همراه رایانه های مکینتاش ارائه گردید و این یک موفقیت بزرگ بود.
عملکرد موش طبیعی و قیمت آن بسیار ارزان بود تا اینکه سیستم های عامل نیز از موش حمایت کردند.
همه ی ما شیارها و برجستگیهای روی حاشیه ی سکه ها را دیده ایم اما شاید مثل من تا کنون فکر نکرده بودید کارکرد آنها چیست و چرا هنگام ضرب سکه ها چنین شیارهایی را ایجاد می کنند؟
این شیارها برای زیبایی تعبیه نشده اند بلکه یک دلیل مهم تاریخی پشت قضیه نهفته است.
در قدیم سکه ها از طلا و نقره ضرب می شدند و ارزش آنها برابر مقدار طلا و نقره ی به کار گرفته شده در آنها بوده است.
به همین دلیل برخی افراد سودجو مقداری از حاشیه ی سکه ها را می تراشیدند و از طلا و نقره ی آن استفاده می کردند بدون اینکه در ظاهر سکه تغییر چشمگیری ایجاد شود!