واقعا هم باید در فهرست بدترین محصولات تکنولوژیک قرار گیرد.
خریداران آنلاین در آمریکا با صرف 733 میلیون دلار برای خرید یک روزه، رکورد بر جای گذاشتند.
به گزارش سرویس فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، طبق اعلام شرکت آمار و تحقیقات اینترنتی کاماسکار، این آمار با 21 درصد افزایش نسبت به روز مشابه (دوشنبهی سایبر) در سال گذشته، بیشترین هزینهای است که خریداران آمریکایی برای خرید در یک روز صرف کردهاند.
خریداران آنلاین آمریکایی از اول ماه نوامبر تاکنون برای فصل تعطیلات 74/10 میلیارد دلار صرف کردهاند که 17 درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل بیشتر است.
دوشنبهی سایبر، اولین دوشنبه بعد از تعطیلات جشن شکرگزاری در آمریکا است که مردم بر سر کارهای خود حاضر میشوند و به خرید آنلاین میپردازند.
بر اساس این گزارش فروشگاههای اینترنتی تلاش کردند در این روز پاسخگوی تقاضای خریداران باشند؛
هر چند به گفتهی تحلیلگران 10 سایت از 30 سایت فروش بزرگ به کندی قابل توجهی دچار شدند.
انفجار باتری تلفن همراه یک مرد نیوزلندی در نیمههای شب و به هنگام شارژ شدن، دومین حادثه انفجار باتری تلفن همراه گزارش شده در هفتهی جاری را رقم زد.
به گزارش سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، صاحب این تلفن همراه نیمه شب با شنیدن صدای انفجار بیدار شد و مشاهده کرد که تلفن همراهش در حال سوختن است.
این تلفن توسط نوکیا ساخته شده و این شرکت از صاحب آن درخواست کرد تا باتری و شارژر را برای تحقیقات به این شرکت برگرداند.
نوکیا در ماه آگوست با انتشار بیانیهای در مورد باتریهای تقلبی در برخی از تلفنهای خود هشدار داده و اعلام کرد که 46 میلیون باتری BL-5C با مارک نوکیا معیوب بوده و ممکن است به هنگام شارژ شدن بیش از حد داغ شود و نسبت به تعویض آنها برای مصرفکنندگانی که نگران این مساله هستند هشدار داده بود.
نوکیا در آن زمان برای جمعآوری باتریها فراخوان نداد اما اعلام کرد حادثه تنها به 100 مورد از 46 میلیون باتری محدود بوده است؛ این باتریها توسط شرکت ژاپنی ماتسوشیتا ساخته شده و در شمار زیادی از گوشیهای نوکیا به فروش رفتند.
نوکیا هنوز اعلام نکرده چه نوع باتری در گوشی تلفن همراه این مرد نیوزلندی به کار رفته بود؛ همچنین روز چهارشنبه، پلیس کرهی جنوبی اعلام کرده بود که یک کارمند به دلیل انفجار تلفن همراه در جیب خود کشته شده است و تلفن وی ساخت ال جی الکترونیکس بوده است.
پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا نرمافزاری طراحی کردند که به شرکتها اجازه میدهد کارمندانی را که احتمالا خرابکار، جاسوس صنعتی یا دزد اطلاعات هستند، زیر نظر بگیرند.
به گزارش سرویس فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان (ایسنا)، هدف از طراحی این نرمافزار برخورد با جرایم سایبر است که بزرگترین عامل آسیب به شرکتها محسوب میشود.
طراحی این نرمافزار در پی یافتههای جدیدی صورت گرفته که بر اساس آنها یک سوم جرایم سایبری که به شرکتها آسیب رساندهاند توسط اعضای داخل شرکت انجام گرفته است.
بر اساس این گزارش نرمافزار فوق مبتنی بر یک الگوریتم متن باز به نام Author-topic است و موضوعاتی که اغلب نویسندهی نامه در مورد آنها مینویسد را میسنجد تا پی ببرد سند در مورد چه موضوعی است.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری فرانسه، تلفن همراه مجهز به این فناوری جدید یک ثانیه پس از شنیدن سخنان ژاپنی، متن این سخنان را بر روی صفحه نمایش خود نشان میدهد و یک ثانیه دیگر نسخه انگلیسی این متن را ظاهر میکند.