علم و دانش
اشغال‌شده توسط ایران - گوگل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ایرانی ایرانیست چه امریکا بخاد یا نخاد

با سلام خدمت دوستان شاید بگین چرا یه کم نوشته هام سیاسی شده نه گرایشی نیست فقط به این خاطره ما تو میدان فناوری و نظام سیاسی حاکم بر اون داریم کم میزاریم

تصاویر زیر متعلق به سرویس نقشه‌ی زمین گوگل (Google Earth) هستند که در آنها جزایر سه‌گانه‌ی ایرانی? «اشغال‌شده توسط ایران» ذکر شده‌اند.

 

نظر یادتون نره< آی جوونا>


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز سه شنبه 87/8/7  ، تعداد
گوگل عتیقه و مرورگر ناجی !

گوگل عتیقه و مرورگر ناجی !


داشتم توی اینترنت دنبال مطلب میگشتم که به این تصاویر برخوردم ، واقعاً حیفم اومد که به شما نشونشون ندم مخصوصاً تصویر اول که در نهایت سادگی کلی پیام به بیننده القاء میکنه.




http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز سه شنبه 87/8/7  ، تعداد
راهنمای اتصال کامپیوتر به اینترنت از طریق GPRS

راهنمای اتصال کامپیوتر به اینترنت از طریق GPRS


حتماً با من موافقید که شرکت معظم MTN با ورود به ایران علاوه بر خدمات بزرگی که در حق قشر عشق پرور جوانان ایرانی کرده است یکی از آرزو های دست نیافتنی مشترکان اپراتور اول را هم به واقعیت تبدیل کرد و آن چیزی نبود بجز رویای استفاده از GPRS .
خوشبختانه مدیران ایرانسل نزدیکی و تعامل خوبی با این قشر جامعه دارند و سعی میکنند به هر بهانه ای ( شما بخوانید جشنواره) که هست ، حتی با دریافت نون خشک هم به آنها ایرانسل اهدا کنند و این باعث شده که دعای صدها جفت کبوتر عاشق و چت باز حرفه ای پشت سرشون باشه تا با حمایتهایی این دو گروه مشت محکمی به دهان TCI بزنند.

خوب ما کاری به این صحبت ها نداریم و بهتره کار خودمون رو انجام بدیم ، اگر تا بحال از طریق GPRS به اینترنت وصل شده اید مطمئنا دشواری های کار با گوشی را تجربه کرده اید و میدونید که کار با آن به راحتی کار با کامپیوتر شخصی نیست و محدودیت های خاص خودش را دارد .
در ادامه این مطلب قصد دارید تا نحوه اتصال کامپوتر شخصی به اینترنت را از طریق GPRS آموزش دهیم.

برای اتصال کامپیوترتان به اینترنت از طریق GPRS به دو روش میتوایند عمل کنید
1 – از طریق نرم افزار موجود در PC Suite
2 – از طریق Connection Wizard ویندوز

که در این مطلب ما از روش دوم که ساده تر است استفاده میکنیم و برای تمامی گوشی ها قابل استفاده میباشد.

قبل از شروع به کار ابتدا مطمئن شوید که تنظیمات GPRS بر روی گوشی شما بدرستی انجام گرفته است یعنی اینکه میتوانید از طریق موبایل خود به اینترنت متصل شوید . تنظیمات GPRS برای مشترکین ایرانسل

برای شروع نرم افزار مربوط به گوشی خود را از درون CD بر روی کامپیوتر خود نصب کنید سپس از طریق کابل USB با بلوتوث گوشی را به کامپیوتر متصل نمایید و کمی صبر کنید تا مشخصات و تجهیزات گوشی شما بطور کامل توسط کامپیوتر شناخته شود و پیغام Found new hardware , your new hardware is installed and ready to use در Taskbar ظاهر شود.

حالا از طریق New Connection Wizard یک کانکشن dialup درست کنید ، پس از گذراندن سه مرحله اول به قسمتی میرسید که باید مودم گوشی را انتخاب کنید. ما در این آموزش از گوشی سونی اریکسون مدل K750i استفاده کردیم که مودم Sony Ericsson 750 USB WMC Modem که گذینه مورد نظر ماست را تیک میزنیم و مراحل کار را ادامه میدهیم.
(توجه داشته باشید که نام مودم مورد استفاده در تمامی گوشی های سونی اریکسون به همین شکل است و فقط مدل گوشی تغییر میکند. در مورد مودم مورد استفاده در برند های دیگر اطلاعی ندارم )

پس از انتخاب نام کانکشن ، باید شماره #8***99* را بجای شماره تلفن ISP در کارد مربوطه وارد نمایید و در مرحله بعد کادرهای مربوط به Username و Password را خالی بگذارید و مراحل ساخت کانکش را به پایان ببرید

کار تمام است و تنها کاری که باید بکنید اینکه که مثل همیشه دکمه Dial را فشار دهید مطمئنا برای ورود به دنیای اینترنت شما را زیاد منتظر نمیگذارد.
 

http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز سه شنبه 87/8/7  ، تعداد
رمزی کردن اطلاعات یک CD

 رمزی کردن اطلاعات یک CD
 

می دونم تا حالا 1000 بار شده که می خواستید یه سری اطلاعات رو رایت کنید رو CD بدین مثلا به دوستتون ولی می ترسیدید که این CD دست کسی بیفته که از اطلاعاتش سوء استفاده کنه.راه های زیادی برای حفاظت از اطلاعات هست.امروز می خوام یه روش علمی و 100% تست شده رو براتون آموزش بدم.شما با این روش، یه CD رمزی شده خواهید داشت و هیچ کسی نمی تونه به بدون داشتن پاسورد از اطلاعات اون استفاده کنه.

 

شما برای انجام این کار به یه نرم افزار به نام CryptCD نیاز دارید.من قبل از اینکه این مقاله رو بنویسم کلی باهاش کار کردم.واقعا جالبه.بعد از دانلود این برنامه شروع به نصبش کنید.بعد از نصب ، آیکن برنامه به دستک تاپ شما اضافه خواهد شد.حالا فرض کنید می خواید یه CD شامل 500 مگابایت mp3 رایت کنید.خب،اول از همه برنامه رو اجرا می کنیم.این برنامه شامل سه قسمت هست.
 
از قسمت source folders پوشه مورد نظر رو انتخاب کنید تا محتوای آن در پنجره سمت راست به نمایش در بیاد.حالا یا از پنجره سمت راست و یا از قسمت پوشه می تونید فایل یا پوشه مورد نظر رو بکشد و در قسمت پایین،یعنی new CD/DVD بیندازید.بعد از این کار در قسمت پایین تمام پوشه ها و زیر پوشه ها به نمایش درمیاد.( بصورت پوشه هایی که روش عکس کلید داره)

میتونید رو پوشه هایی که انتخاب کردید راست کلیک کنید و نوع encrypt و سطح اون رو هم تنظیم کنید.(توصیه میشه که به تنظیمات اون بخش دست نزنید چون در حالت مطلوبی قرار داره)
حالا برین رو منوی Settings و گزینه general Setting . از قسمت max mb on CD مقدار اطلاعات رو مشخص کنید.مثلا اگه 700 مگ اطلاعات رو می خواید بریزید رو یه CD هفتصد مگابایتی  باید اون عدد رو به 700 تغییر بدین
حالا موقع رایت CD هست.
 
از منوی بالایی برنامه ، گزینه Create CD رو انتخاب کنید.بعد از این کار برنامه از شما یه پاسورد می خواد.یعنی برنامه تمام اطلاعات اون CD رو با این پاسورد رمزی می کنه.حالا پاسورد مورد نظر برای محافظت از اون CD رو وارد کنید( البته 2 بار).
 
بعد از اون یه پیغام ظاهر میشه که سوال می کنه که آیا می خواید که پاسوردتون عوض بشه؟ باید گزینه yes رو انتخاب کنید ( این کار در واقع تاییدی بر پاسورد شماست ) بعد از اون کار یه ویزارد به نمایش در میاد که شما رو تا مر حله آخر همراهی می کنه.شما باید بر روی گزینه create CD Image کلیک کنید.با این کار یه image از کل محتوای CD مورد نظر تو هارد شما ساخته میشه.
 
(چنانچه قبلا از این برنامه برای ساخت یه همچین CD استفاده کرده باشد پیغامی ظاهر میشه و سوال می کنه که آیا می خواهید اطلاعات image قبلی پاک بشه ؟ در این حالت اگه با image قبلی کاری ندارید گزینه yes رو بزنید) بعد از تایید ، عملیات ساخت image شروع میشه.
 
اینکار بسته به سرعت کامپیوتر تان چند دقیقه طول خواهد کشد.( این برنامه تمام فایل های مورد نیاز رو بصورت فایل هایی با پسوند DAT می سازه که به غیر از خودش هیچ برنامه دیگه نمیتونه اونهارو بخونه) بعد از تمام شدن عملیات ساخت image به صفحه بعد خواهیم رفت.

در این صفحه با کلیک بر روی گزینه burn CD/DVD به صفحه مخصوص به رایت CD می رویم. از قسمت volume name نامی رو به این CD اختصاص دهید.سپس از قسمت burn whit drive درایو رایتر خود را مشخص کنید واز قسمت write speed بسته به نوع CD و رایتر عدد مناسبی را وارد کنید. مثلا 32 یا 24 یا 40 یا . . ..
حالا بر روی گزینه burn کلیک کنید و منتظر پخته شدن پیتزا بمانید!!

روند رایت این CD بسته به سرعت رایتر و غیرو ممکن است چندین دقیقه طول بکشد

بعد از تمام شدن عملیات رایت CD رمزی شده خود را در CD Drive خود قرار دهید.اول از همه بصورت اتوران یه پنجره باز میشه که رمز رو می خواد. رمزی رو که در مرحله رایت تعیین کرده بودید وارد کنید.چنانچه رمز ورودی شما درست باشه پنجره Viewer ظاهر میشه و اطلاعات CD رو نشون میده. حالا روی هر فایل که دوست داشتید راست کلیک کنید و گزینه export رو انتخاب کنید و محلی رو برای ذخیره کردن اون فایل مشخص کنید.

ناگفته ها: این برنامه، یه برنامه پولیه. و یه محدودیت داره. برای از بین بردن محدودیت این برنامه باید یه شماره سریال بدین به برنامه. شماره سریال مربوطه رو تو قسمت کامنتها میزارم.توی برنامه رو منوی register کلیک کنید وشماره رو وارد کنید تا برنامه بطور کامل از آن شما بشه.

این برنامه تمام اطلاعات روبصورت چندین فایلdat روی cd کپی میکنه و بدون رمز نمیشه از اطلاعات استفاده کرد.

هنگامی که از فایل های اون  CD استفاده می کنید ، اون فایل از حالت رمزی خارج میشه و کپی میشه تو پوشه temp . بعد از اینکه کار شما تمام شد دوباره تمام فایل ها از پوشه temp پاک میشه ولی حواستون به اون پوشه بمونه چون اگه یه بار مثلا برق بره اون فایل ها پاک نمیشه.( همیشه حواستون به اون پوشه باشه )

حالا میتونید با خیال راحت این CD رمزی شده رو به دست دوست خود بسپارید . مطمئن باشد که هیچ کسی نمی تونه از اطلاعات اون CD استفاده کنه مگر اینکه رمز رو داشته باشه !!!
موفق باشد...

دانلود برنامه مورد نیاز با حجم 1.43 مگ
 
نظر ...

http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز سه شنبه 87/8/7  ، تعداد
دنیای برنامه نوسی

لینکهای مقالات جدید ASP و دات نت

برنامه نویسی: برنامه نویسی اخبار asp.net دات نت مقالات

ASP.NET

 تولکیت جدید RSS منتشر شد: یکی از خوبترین پروژهای انجام شده سال قبل همین تولکیت است. نسخه جدید این تولکیت به شما این امکان را می دهد که بتوانید فیدها را به سادگی به کنترلهای دات نت متصل کنید و همچنین آنها را به سادگی هر چه تمام تر نشان دهید. شما می توانید آنرا از اینجا دانلود کنید.

چگونه یک سایت مپ (نقشه سایت) کاملا اختصاصی بسازیم:  اسکات مایکل یک مقاله خوب در زمینه طراحی و پیاده سازی سایت مپ های اختصاصی که اطلاعات خود را داخل دیتابیس نگه می دارند نوشته است. همچنین شما می توانید درباره سایت مپ ها از اینجا اطلاعات خوبی دریافت کنید.

چیت کامل از نحوه ی فرمت بندی اعداد و تاریخ ها در دات نت: اگر شما هم مثل من همیشه در فرمت بندی تاریخ ها و اعداد مشکل دارید و مجبورید به رفرنس ها مراجعه کنید این چیت به شما کمک می کنند تا به سادگی هرچه تمام تر با نگاه به اون بتونید فرمت بندی ها را بخاطر بیاورید. این مطلب را در اینجا نیز می توانید بخوانید.

کار با عکس ها در دات نت (یک مقاله عالی و یک سیستم گالری عالی):  برتراند یک پروژه عالی در کدپلکس در مزینه یک سایت عکس بسیار عالی ایجاد کرده که شما می توانید عکسها در داخل وب قرار دهید. این سیستم قابلیت ویرایش اطلاعات عکسها مانند EXIF را نیز دارد. شما هم شاید روی سایت خودتون نیاز به یک گالری تصاویر پیدا کنید.

چگونه با ساب سونیک کل لایه دوم را بسازیم: راب کانری یک پست بسیار عالی در باره نحوه ی ایجاد لایه دوم اپلیکیشن ها (وب یا ویندوز) به کمک پروژه ساب سونیک نوشته است. ساب سونیک ابزاریست که بدون حتی یک خط کد نویسی لایه دوم نرم افزار شما را ایجاد می کند.

و اما وبلاگ (دات نت اینجین): پروژه  هم که اوپن سورس هست هم جالب است یک سیستم کامل وبلاگ نویسی برای کسانی که نیاز به وبلاگ و سایت دارن. این پروژه غیر از بار آموزشی می تواند برای طراحی وبلاگ نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

ASP.NET Ajax

طراحی کدهای راهنما برای اسکریپتها: برترند یک مقاله جالب در رابطه با استفاده از Doc نوشته که می تواند کدهای راهنمارا از فایلهای JS به یک فایل XML قابل استفاده در برنامه های راهنما ساز تبدیل میکند، نوشته است. این ابزاری بسیاز عالی برای طراحی فریم ورک های جاوااسکریپت است.

نحوی مدیریت کنترلهای سمت کلاینت در آجاکس ماکروسافت: کازی منزور راشید یک سری از مقالات در زمینه نحوه ی ساختن کنترل های سمت کلاینت به کمک آجاکس ماکروسافت نوشته است.

نحوه ی استفاده از PageRequestManager در آجاکس برای فیدبکهای بهتر: دان واهلین نویسنده کتاب Professional Asp.net به تازگی مقاله بسیار عالی در زمینه نحوه ی استفاده از کال بکها بدون استفاده از UpdatePanle نوشته است.

Visual Studio

GhostDoc نسخه 2 : این یک پلاگین برای ویژوال استودیو است که کل کدهای راهنمای نوشته شده در VB و یا سی شارپ را به فایل XML تبدیل می کند. شما می توانید درباره این برنامه از این جا اخبار جدید تری بیابید.

Silver light

آموزشهای سیلورلایت: آموزشهایی در رابطه با سیلورلایت از مایکل اسوارتز

نحوه دیباگ کردن وب سرویس ها و سیلور لایت:  یک سری مقاله بسیار خوب در رابطه با دیباگ کردن سیلور لایت

ترفندهای سیلور لایت 1.1: در این مقاله درباره برخی از ترفندهای سیلور لایت خواهید خواند.

IIS 7.0

تمام ماکروسافت هم اکنون IIS هفت را استفاده می کنند: در هفته گذشته ماکروسافت اعلام کرد که کلیه وب سایت خود را هم اکنون با IIS7.0  و ویندوز سرور 2008 (بتا 3) اجرا می کند. وب سایت ماکروسافت (www.microsoft.com) دارای بیش از 500 روت مجازی(Virtual Root) و  350 وب سایت ASP.NET و همچنین 300،000 کانکشن در لحظه است.

IIS 7.0 در هسته سرورها: بیل گیتس در وبلاگ خودش مقاله بسیرا خوبی درباره نسخه جدید IIS و همچنین ویندوز سرور 2008 نوشته است. یکی از انها قابلیت نصب IIS در بخش هسته سرور یا Server Core است. به این معنا که نیاز به هیچ بخش تصویری (GUI) برای آن نبوده و به سادگی از طریق کنسول قابل استفاده است.

منبع مقاله: وب سایت اکاست گو


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز سه شنبه 87/8/7  ، تعداد
<      1   2   3   4   5   >>   >


مطالب طلایی - کلیک کنید

آمــار سایت

بازدیــــد امـــــروز : 108
بازدیــــــــد دیـــــــــروز : 170
بازدیـــــــــد کــــــــــل : 865452
تعـــــداد یادداشت هـــــــا : 2732
منوی اصلی

صفحـه اول سایـت

تحقیق هــای قابل ویــرایش

پاورپوینت هـای آموزشـی و درسی

طرح درس هـای برتر معلمان

نظرات و پیشنهادات

فهرست موضوعی یادداشت ها

دانستنیها و اطلاعات علمی
مطالب مربوط به درس و مدرسه
بانک طرح درس دوره ابتدایی
بانک طرح درس متوسطه اول
بانک طرح درس متوسطه دوم
پاورپوینت و اسلاید های درسی
آموزش و ترفندهای کاربردی
تحقیق و مقاله های آموزشی
انیمیشن و محتواهای درسی
آشنایی با موجودات هستی
سوال و جوابهای علمی
سبک زندگی و ارتقا سلامت
لیست آخرین مطالب

پاورپوینت درس 17 فارسی پایه یازدهم: خاموشی دریا
پاورپوینت درس 16 فارسی پایه یازدهم: قصه عینکم
دانلود پاورپوینت جنگ تحمیلی رژیم بعثی حاکم بر عراق علیه ایران در
دانلود پاورپوینت آرمان ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی درس 25 تاری
پاورپوینت درس 9 فارسی پایه یازدهم: ذوق لطیف
پاورپوینت درس 8 فارسی پایه یازدهم: در کوی عاشقان
پاورپوینت درس 7 فارسی پایه یازدهم: باران محبت
پاورپوینت درس 6 فارسی پایه یازدهم: پرورده عشق
پاورپوینت علوم پنجم، درس11: بکارید و بخورید
پاورپوینت علوم سوم، درس4: اندازه گیری مواد
پاورپوینت درس 7 فارسی پایه اول دبستان
طرح درس و روش تدریس ریاضی ششم، فصل1: یادآوری عددنویسی
پاورپوینت نکات و سوالات هدیه های آسمان دوم، درس10: خانوادهی مهرب
دانلود طرح درس خوانا قرآن پایه ششم درس آب و آبادانی
طرح درس و روش تدریس ریاضی اول، تم 21: مهارت جمع چند عدد، ساعت و
[همه عناوین(2651)][عناوین آرشیوشده]

http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/riazi/6af5e218c7b634c3d7afd741834f59d2.jpg